- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talala
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tablet ügyben.
Édesanyámnak szánnám, egy nagyon régi mára már élhetetlen lenovo helyett.
Főként használt készülékkeket nézek 30-50 között.
Különleges igény nem igazán van. Böngészés, fb, yt, nem teljesítmény igényes játékokra lenne használva.
A kinézett típusok közül szerintetek melyik lenne a legjobb választás?
- Realme Pad Mini 64/4
- Lenovo Tab M10 FHD Plus 4/64gb (x606)
- Samsung Galaxy Tab A8
- Samsung Galaxy Tab S3 LTE 9.7 32/4Esetleg HA-n az avatott szemetek lát valami jó vételt?
Előre is köszi
-
jegenye77
addikt
Nemrég óta van egy lenovo m10 gen 3 - as tabletem.
Ha elfordítva vízszintesen használom akkor minden alkalmazást elfordít kivéve a Facebook és az Instagramot.
Ezt be lehet állítani, hogy azok is vízszintesen jelenjenek meg?
Tableten az elfordítas be van kapcsolva. -
kid46
aktív tag
Sziasztok. Kamionba szeretnek egy tablagepet, szigoruan csak filmnezesre. Streaming nincs! Ar 50-70 ezer kozott szanok ra. Amiket en neztem:
Galaxy tab A8 3+32Gb
Teclast m40 -> ezt nem ismerem , tablet kereses kozben futottam bele, de nem merem megrendelni
Teclast P40
Lenovo tab m10 3rd
Koszonom a segitseget. -
lipido
senior tag
Sziasztok. Segitsegeteket szeretnem kerni. Szeretnek venni egy tabletet, de el vagyok veszve kicsit. Elsosorban film (hbomax) es bongeszes lenne rajta, jatszani nem jatszom szinte soha. Nem szeretnek 2-3 evente ujat. Lenovok kozul neztem a p11 pro es az m10 nagyobb memorias valtozatait, tovabba a realme pad 6/128-as valtozatat. Telom/fulhallgatom almas. Kezenfekvo lenne egy ipad, viszont nem szeretnek dupla arat fizetni erte, ha egy androidos is megfelelo lenne. Kerdesem az lenne, van e valaki hasonlo alma/android eszkozokkel, esetleg tapasztalat/velemeny miatt? Illetve a fentebb emlitett eszkozok, a nevezett celokra kb mennyi ideig lehetnek hasznalhatoak? Ha esetleg vmi jobb valasztas/otlet lenne, szivesen fogadnam.
Elore is koszi a segitseget -
scabi78
senior tag
válasz
this is life #90260 üzenetére
Köszi, m10 4/64 lett a vége.
-
válasz
scabi78 #90258 üzenetére
Ha a snapdragon 450-es soc-al szerelt p10-ről van szó, akkor az m10 plus gen2 (helio p22t) pariban van vele.
Az m10 plus gen3 pedig lényegesen erősebb eszköz (snapi 680, helio g80) vagy m10 gen3 (unisoc t610) .
Szerencse, hogy ennyi féle változata van, más különben sose veszne el az ember a részletekben. -
cidalain
veterán
válasz
scabi78 #90258 üzenetére
A P széria magasabb polcon van Lenovóéknál, mint az M széria. Hogy melyik a jobb vétel, az erősen függ attól, hogy melyik mennyibe kerül, meg hogy egyáltalán mire kell.
De alapvetően probléma, hogy P10 már nem kapható újonnan, és az M10-ből meg három generáció is van, nem mindegy melyikkel hasonlítjuk össze. -
scabi78
senior tag
Hali, lenovo m10 vagy p10 a jobb vétel?
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
freezer922 #90190 üzenetére
Ezek közül bármelyik jó lehet, minimum 4/64GB-os konfigban.
SIM-es:
Samsung Galaxy Tab A8 X205 10.5 64GB 4G 100 ezer Ft körül
Ez TFT kijelzős.SIM nélkül:
Lenovo M10 Plus Gen3 ez IPS kijelzős, 128 GB tárhellyel80k-ért:
Realme Pad
Realmestores.hu-ról a legolcsóbb, ingyen szállítással. -
válasz
hubber1 #90105 üzenetére
Elvileg nincs gond a L1 szinttel, és mégis hibára tud futni a netflix , gondolom nem a tanusítvánnyal van a gond, hanem valami szoftver bug vagy hasonló. Hivatalosan rendelkezik a tanusítvánnyal [link] .
Az okosbolt jó kérdés, inkább kicsit drágábban venném a helyedben, hivatalos értékesítő partnertől.
A másik megoldás, elengeded a xiaomit és gyengébb vasat veszel lenovo m10 plus gen3 , vagy kivársz a jó ajánlatra lenovo p11 pro gen2 .
Lenovo xiaoxin pad/ aka p11 pro gen2 sd870/mt 1300t [link] aliexpress 135 k . -
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
NOKIA T20, 10.4", 64GB, 4GB RAM
Lenovo Tab M10 FHD Plus (2nd Gen), Octa-Core, 10.3", FHD, 4GB RAM, 128GB
LENOVO Tab M10 Plus 3rd Gen, 10.6", 128GB, 4GB RAM.
Ezek közül melyik lenne a jobb választás szerintetek?
NOKIA T20 4GB/64GB, Lenovo Tab M10 Plus 2nd Gen 4GB/128GB 69k körül vannak.
LENOVO Tab M10 Plus 3rd Gen 4GB/128GB 80k körül.
Vagy esetleg Realme Pad 4GB/64GB 83k körül?Illetve van jobb választás hasonló árban?
Romániai árak....
Köszi! -
válasz
Akellla #90060 üzenetére
Így hirtelen lenovo p11 5g (qsd750),Lenovo p11plus lte (mt g90t), Lenovo yoga 11 lte (mt g90t), esetleg Samsung s6 lite lte(exy9611), Lenovo m10 plus 3rd gen lte 6 GB ram (qsd680).
Tudom, plusz eszközt jelent, de egy mifi és mellé egy wifi-s tablet se elvetendő ötlet, mert a tableted erősebb hw-t tartalmazhat a gsm modul felár hiányában.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
jegenye77 #90045 üzenetére
Persze.
Az üzemidő egy feltöltéssel nyilván felhasználásfüggő, fényerőtől függően lehet 5 óra is meg 12 óra is.
Itt az M10 plus tesztje:
https://www.notebookcheck.net/Lenovo-Tab-M10-Plus-2022-Gen-3-review-Affordable-tablet-with-2K-display-and-stylus-support.632955.0.html -
válasz
scabi78 #90016 üzenetére
Amelyikben több ram azt válaszd, sokat tud dobni a felhasználói élményen, gördülékeny működésen. Az m8 felejtős a 2GB miatt.
Az m10 anno alapból 3-al került a piacra, a samsung dettó, jó szívvel 4GB rammal ajánlanám.
Itthon m10 fhd plus 4/128 van a gyerkőcnek, kielégíti az elvárásait, igényeit.Ui.: mind a három tablet helio p22t-re épül, a ram mennyisége, és a gyártói felhasználói felület jelenti a különbséget köztük.
-
scabi78
senior tag
Sziasztok, lenovo m8 (30k), m10 (40k) vagy samsung a7 lite (40-45k) egy 8 évesnek ár/érték arányban?
Lenovo m8 itt az aprón csak 2 gb rammal van, azt olvastam, hogy az m10 ugyanolyan hardverrel rendelkezik, csak nagyobb. Samsungot nem szeretem, de ha ez a jobb... -
válasz
scabi78 #89966 üzenetére
Lehet, hogy nem kellene annyira elvetned a custom sw lehetőségét.
A bl nyitás, majd az egyedi rom telepítése megéri a fáradságot egy lényegesen erősebb eszközért [link] , igaz a plusz erő alkalmazás telepítéskor és a 3d játékok futtatásakor jön elő.
Ha erre nincs szükség akkor maradhat a könnyebb út.
Kütyü b@ziként, ha jó állapotú akksival rendelkezne, egy mi pad 4-et vennék, vagy ha már alapból egyedi szoftver van rajta.
Gyermekemnek lenovo m10 plus fhd gen2 tablete van (a bontatlan doboz varázsa miatt) , amire használja, azt bőven ki tudja szolgálni.
Pl Minecraft,Roblox,Armong Us,Bouncemastars,Candy crash,Youtube,Trovo,Viber...stb#89969Tab8
Amennyiben nem akarsz alkalmazást vásárolni a gyerek, korlátozott fiók, eszköz tulajdonosának, akkor, addig nem lesz szükség a bankkártya adatok megadására. Family link esetén ha családi fiókot hozol létre, akkor kéri a kártya adatokat (ha pedig megadja az ember, egy kisebb rémálom, utána járás a törlése). -
cidalain
veterán
válasz
#42308056 #89939 üzenetére
Én ezt tudom, de a boltok nem tudják. És sok helyen vadászni kell.
A francért nem lehetett M10, M210, M310 például. Azzal sincs előrébb az ember, ha odaírják zárójelbe hogy JK573X. Na mindegy ne vesszünk össze ezen.#89940
Bármennyire is szimpi, a 4 GB miatt nem adnék érte ennyit, amikor 80ért 4GB ramos Realme Pad van. -
törölt tag
-
cidalain
veterán
válasz
#42308056 #89936 üzenetére
Pedig az vegyük az M10-et
M10 Hd, M10 Fhd, M10 Fhd Plus. Mindegyikből 1st gen, 2st gen, 3rd gen. És akkor még a memóriaváltozatok. Alsó hangon M10-ből létezik vagy 12 féle.
Persze egy típuskódból egy van, de a konzumer neve meg mindegyiknek M10, és azért e típusváltozatok a poháralátét kategóriától, az elég jó középkategóriás gépig terjednek.
De persze ez az én véleményem erről, a Lenovot ebből a szempontból sose értettem meg, régebben is ugyanezt csinálta már az M és P szériák előtt is. -
válasz
scabi78 #89914 üzenetére
A több ram miatt a lenovo m10 plus, mivel az alap hw ugyan az . Méretben az m8 ami egy gyermek számára könnyebben kezelhető, igaz a csemeték vannak annyira rugalmasak ilyen téren, hogy a 10 col se jelent akadályt. Gyermekemnek(10 éves) m10 fhd plusz van, nem panaszkodik rá, és őszintén bevallva gond nincs vele. A samsunggal nincs tapasztalatom, átlag felhasználásra az is elég lehet, egyedül a 3 GB ram ami a sarkalatos pontja, mert abból sose jelent gondot ha több van.
Első tabletnek vsz a mediatek mt p22t tabletek megfelelnek. -
scabi78
senior tag
válasz
this is life #89912 üzenetére
Köszi a választ, itt az aprón van M8 és M10, meg A7lite is. A három közül melyik a jobb?
-
válasz
scabi78 #89910 üzenetére
Nyers erőt nézve az Apple A8X-el egy szinten talán a helio p60, g80, qsd66x, unisoc t61x lehet.
A stylus használat több mint kérdőjeles az olcsóbb tableteken nem nagyon lehet domborítani vele, lényegében kapacitív passzív toll használat ami össze hozható a 30-40 ezer ft-os árkategóriában.
Ha nem nagy gpu igényű játékok futtatása lesz a cél, akkor az mtk p22t tabletek is megfelelőek lehetnek pl lenovo m8 3gen, lenovo m10 fhd plus ,samsung a7lite, árban feljebb samsung a7 qsd662, ha találsz jó áron a teclast m40 se/pro is megérdemli a figyelmet. -
-
A redmi pad és a lenovo m10 plus 3gen (snapdragon 680) 100k körül megfelel a fenti kritériumoknak. Arra figyelj ,hogy minimum 4 Gb ram legyen, de ha több az még jobb.
70-90 k körül unisoc t6xx tabletek kaphatóak lényegesen gyengébb hw-el(-30%), felső közepes vas értelmezhető áron pedig kb 50k felárat jelent a keretedhez képest (xiaomi pad 5).
-
mancer7151
tag
Sziasztok, remélem jó topicban vagyok a kérdéshez. Kép letöltése után - sd kártyára - a galléria/fotók nem látja a képet újraindításig. Fájl szinten nyitható csak úgy ugye macerás.
Netes keresés után amiket próbáltam: levettem windowsban a kivett sdről a readonly-t (diskpart), újraformáztattam a tablettel a kártyát. *.nomedia fájlok törölve. Sehogy nem megy.
Tudtok valami ötletet?
Lenovo m10 fhd 3rd, utolsó android verzió.
-
válasz
Geo19870322 #89813 üzenetére
ha nekem kellene választani a fenti kritériumok alapján, akkor a redmi pad-ot venném a helio g99 miatt, kb qsd730g szint, utána következő a lenovo m10 plus gen3 qsd680, realme pad helio g80 , a sort az unisoc t61x tabletek zárnák nokia t20, samsung A8 X205.
-
válasz
Puma K #89776 üzenetére
Legjobb árnak a telekom listaára tűnik 108 000 ft hűség és egyebek nélkül. Qsd 680 Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) telekom
-
Puma K
nagyúr
Helló,
ti hol látjátok, hol a legolcsóbb a SIM kártyát fogadó-mobilnet képes és GPS-es Lenovo Tab M10 Plus Gen 3?
-
Puma K
nagyúr
válasz
this is life #89761 üzenetére
Köszönöm az infót és a linket!
Amit írsz az alapján:
Samsung A8 tablet:
- megjelenési idő: 2022.01.17.
- Android támogatottság: 2023-2025.
- biztonsági frissítés: minimum 2025.Lenovo Tab M10 Plus Gen 3:
- megjelenési idő: 2022.02.28.
- Android frissítés: 2023.
- biztonsági frissítés: 2025.Ha a szoftveres részét nézem akkor ebből a szempontból a Samsung jobbnak tűnik.
Ha jól gondolom akkor a Samsung a teljesen gyári Androidot használja.
1. A Lenovo belenyúl az ő eszközükön futó Androidba?
2. Van pro-kontra a gyári és az esetlegesen módosított Android között?
3. Van bármilyen különbség a két eszköz között ami miatt jobb az egyik mint a másik?
4. A kettő tablet kijelzője közül melyik a használhatóbb fényes helyen? -
Puma K
nagyúr
A tableteknél is úgy van mint a telefonoknál, hogy a Samsung adja a leghosszabb ideig tartó szoftveres támogatást?
A Samsung A7 és A8 tabletek meddig kapják a frissítéseket?A Lenovo ilyen szempontból milyen?
Meddig ad ki frissítéseket akár újabb android verziókat és biztonsági frissítéseket?Lenovo Tab M10 Plus Gen 3 adatlapján látom, hogy ez egy 2023-as modell és hogy jönni fog rá az Android 13. Aztán ennyi?
-
-
válasz
Gawamatsu #89702 üzenetére
Amennyiben te is aktív felhasználója lennél a tabletnek, akkor a minél erősebb annál jobb elvet érdemes követni persze ésszerű keretek közt.
A Lenovo-val nincs gond, az hogy nem frissül android 11-ről tovább, nagy gondot nem jelent, mire kikopik a 11-es verzió addigra a tab használhatatlanul elavultá válhat . (az alkalmazások egyre nagyobb hw igénye miatt)
A Samsunggal sincs semmi probléma, vsz nem naponta fogsz blue-ray filmeket mozgatni rajta, nem lesz szűk keresztmetszet az usb 2.0, ellenben a OneUi okozhat meglepetéseket, döccenéseket .
Nokia t10 ips kijelző , de alacsony felbontású a teszt szerint kisé darabosan mozgó felülettel.
T20 nem biztos, hogy megéri a felárat a +200 Mhz és a +1 giga ram.
Amennyiben csak gyermeked használná a tabletet akkor a Lenovo Samsung duóra tenném a voksom . Itthon egy lenovo m10fhd plus van a gyerkőcnek (11 éves) a hw képességeit figyelembe véve, nincs ok panaszra . Nem fagy, nincs random újraindulás , force close is ismeretlen vendég , az alkalmazás telepítés kissé komótos, de nem keserves. A minecraft, roblox,my talking Tom nem fekteti meg, a google appoknak is jó a tempója .
Arra figyelj oda, hogy minimum 3 giga ram legyen.Ellen példa a hw-re , céges telefon redmi 9at , hajlamos hosszú másodpercekre meg illetve lefagyni hála a miui-nak és a 2 giga ramnak, alkalmazás telepítés,frissítés outlook megnyitás fájdalmasan lassssú .
kb bottal se piszkálnám kategória . -
Talala
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni szülőknek tablet választáshoz.■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11" vagy 12"-nél nagyobb?
8 vagy nagyobb
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
a keret miatt főként használtat nézek, persze ha van az új is jöhet
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
főként itthon, nagyon jó deal esetén szóba jöhet külföldi vásárlás
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.)
böngészés, facebook, hírek olvasása, mahjong, bubble shooter jellegű játékok.
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
max ~40-re gondoltam.Az alábbi modelleket találtam aprón/marketplace-en.
Lenovo M10 HD
Lenovo TAB P10 (TB-X705F)
Samsduing galaxy A7 / A7 lite
MatePad T10 32GB (feltéve, ha nincs android korláztozás) -
válasz
Nessiel #89543 üzenetére
Árban , tudásban a teteje Xiaomi pad 5 , néha jó áron hozzá lehet jutni akciósan és akkor a 150-be bele fér a billentyűzetes tok is , kissé gyengébb nyers erőben a Samsung s6 lite , ennél is vadászni kell a jó ajánlatokat és kereten belül maradsz . Egy kicsit lejjebb a ranglétrán található a Lenovo p11 plus se kukába való eszköz , hasonló vassal a redmi pad 4 giga rammal és miui-val hajlamos megdöccenni , de hátha javítottak a sw-en . A fentiek alatt vasban és árban a Lenovo p11 sd662-vel és végezetül a realme pad és a Lenovo m10 plus sd680 zárja a sort a középkategóriában mint ajánlott, használható eszköz . Amennyibe a játékra használat (3d) hangsúlyos és a rajzolás aktív pennel is szempont , akkor a két élen lévőt ajánlom . Ha kevésbé lenne terhelve az eszköz ,akkor nem muszáj az árban és tudásban elérhető csúcsot venni . Arra azért figyelj oda , hogy 6 gigánál kevesebb ram ne legyen .
Itt szentségtörés, de ha nem lenne ördögtől való , az ipad 9 2021 is megérdemli a figyelmet , sw support példás, igaz a korlátok is .
-
papeti01
senior tag
végül egy ilyen lett a nagy kapkodásban, hogy az amazon prime még ki is hozza... remélem nem nagy mellé lövés???
Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 26,9 cm (10,6 Zoll, 2000x1200, 2K, WideView, Touch) Android Tablet (OctaCore, 4GB RAM, 64GB eMCP, Wi-Fi, Android 12) grau
[link]mondjuk beleolvastam a topikjaba picit ott vannak akik ipad 9-et vennének ez helyett.
gyorsan ranéztem, de az 200 euroval több, nem is értemmondjuk az is durva hogy otthon 95k :(
-
Kaci84
őstag
Hali, gyereknek mese nézésre és ha kibír a cucc 2-4 évet akkor iskolába meg olvasáshoz ilyesmi keresek. Netflix és társai is lehet, hogy lesz. Talán 3-4GB RAM és 8 mag elég lehet. Szerettem volna kicsit 50e alatt, de 70-ig is el lehet menni.
EU raktár rendelés is jó lehet.
Amiket elsőre kinéztem :
Teclast P20HD
Sam A7 lite
Lenovo M10 -
Trk.Adam87
aktív tag
Az M10 Plus 3rd gen is elég jó most 95ezer Ft-ért, CPU-ban ugyanaz, mint a Realme Pad, viszont kijelzőben, fényerőben valamivel jobb.
[link]
Nyilván 20k-val nem ér többet a szintén 4 GB Ramos Realme Padnál, max 10K-val a jobb kijelző miatt, így a jelenlegi akcióban tényleg csak a Realme éri meg ebben az árkategóriában. -
II.Démonlord
tag
Sziasztok,
Karácsonyra tervezek tabletet venni ajándékba, de nem igazán tudom mit kellene.Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8", 10-11" vagy nagyobb?
A 10" körüli lenne az ideálisÚj, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Csak új készülékItthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Mindenképpen itthon(Magyarország), hivatalos garanciával. Karácsonyra lenne ajándék.Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.)
Elsődleges youtube menne rajta illetve Netflix. Emellett még a szokásos közösségi alkalmazások (Fb és társai)Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
Maximális összeg 100ezer FtAmi emelett jó lenne az a legalább 64 GB tárhely és 4 GB memória. SIM foglalat nem szükséges.
Nézegettem Lenovokat ( Tab M10), de nem tudom mennyire megbízhatóak szoftveresen, mennyire optimalizált, illetve az árban inkább csak a 2.gen fér bele, az újabb már nem.
-
-
Szakbarbár
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsért jöttem, új tablet vásárlásához ami elsősorban filmnézésre lenne használva. Egy Redmi Note 10 5G telefont használ a feleségem, és ennek a kiváltására keresek nagyobb képátlóval rendelkező tabletet. Csak Netflix SD előfizetésünk van, szóval nem gond, ha maga az eszköz sem támogatja a HD lejátszást.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8", 10-11" vagy nagyobb?
Elsősorban filmnézésre lenne használva, ezért ha belefér a keretbe, 10"
Csak új készülék
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Magyarországi vásárlás
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.)
Csak Netflix SD, Youtube, offline (mese) nézés utazás közben. Pár apróbb játék (Sudoku, szókereső, )
70-80.000 Ft az erre szánt összegAmiket én találtam jelölteket:
Samsung Galaxy Tab A7 (2022) Tablet, 10.4" 75.000
Lenovo Tab M10 HD(TB-X306F) 70.000
Nokia T20 Tablet, 10,4", 3GB/32GB, 75.000
Esetleg van más jobb alternatíva? Gondolom olcsóbbak jövő sem lesznek.
Előre is köszönöm a javaslatokat. -
Dr.NX
Topikgazda
-
Bálna14
újonc
Sziasztok,
Végigfutottam már a kommenteket, meg teszteket, meg összehasonlításokat, de gondoltam egy kérdést megér a dolog még pluszba.
Cégen belül van készülékvásárlási lehetőségünk és gondoltam végre beruháznék egy tabletre.Van több opció is, de a Lenovo Tab M10 Plus 3rd Gen 64GB LTE tűnik a legszimpatikusabbnak, ráadásul ez a snapdragon 680-as verzió, amit 58 ezerért el lehet hozni és teljesen új.
Huawei van még HMS-el, ami nekem biztos nem, meg Samsung A8, ami hasonló árban van, de ahogy elnéztem ez a Lenovo azért jobb vétel.
(Galaxy S8 meg Ultra is van, de annyit nem akarok rákölteni)Abszolút csak tartalomfogyasztásra használnám a tabletet, olvasás, böngészés, esetleg főzés közben egy filmet berakni a háttérbe. Ha pedig valahol üresjáratom van, akkor lehet csatlakoztatott billentyűzettel jegyzetelés. Az LTE egyébként nekem nem fontos, ha éppen nincs Wifi a közelben, akkor Mobile hotspottal használnám.
Ez jó deal vagy inkább keressek használtan valamit?
Köszi előre is!
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
ThisIsToXiN #89173 üzenetére
A 45-öt gondolom viccnek szántad, 60-70 körül van most az ajánlható kategória alja, hazai beszerzésből:
Realme Pad 3GB/32GB Wi-Fi tablet 60e de ebből is inkább a 4/64 ajánlott
Lenovo Tab M10 FullHD Plus 2nd Gen 10,3" 64GB WiFi 70e
Nokia T20 10,4", 4GB/64GB, LTE, kék 73e -
JamesFinn
senior tag
válasz
truzdi #89108 üzenetére
Szia. Nézd meg a nokia t20 lte tabletet.
Most az euronics és az emag is meglehetősen jó áron adja, mindkét helyen 79.990 huf az ára, ami szerintem jó. Én kb. egy hónapja használom. Egy lenovo m10-et váltott, nekem teljesen megfelel, átlagos tartalomfogyasztásra használom.
4/64, lte, gps, 8000mah akku, jó üzemidő, alumínium ház, jön rá az Android 12, friss security patch. Ami kicsit negatív számomra, az a súlya (valamit valamiért -> nagy akku) illetve nincs rezgés. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
truzdi #89108 üzenetére
Huawei: attól, hogy fel lehet rá hegeszteni Google appokat, még nem lesz teljes értékű a GMS keretrendszer hiánya miatt.
Olvasnivaló:
https://mobilarena.hu/teszt/gspace_alkalmazas_google_szolgaltatasokkal_hms_hua/bevezeto.html
Egyébként jó tabletek, egész jó áron ki lehet fogni némelyiket, szóval ha valakinek tényleg megfelel a limitációkkal együtt is, akkor oké.Az összefoglalóban találsz pár ajánlott modellt:
A 10"-nál kisebbek ki is esnek, a Samsung A7 Lite ugyan csak 8,7" és könnyű, de nincs belőle Európában 4/64.
Realme Pad szintén kiesik, LTE csak a 6/128-nak van, az drága.
Samsung S6 Lite a 2020-as modell (SM-P615) talán belefér használtan.
Lenovok is elmennek, ott a frissítések hiánya lehet probléma, Lenovo Tab M10 Plus (2nd vagy 3rd Gen) vagy P11 jó lehet.
A nagyon kínaiak közül Alldocube és Teclast szokott menni, ezekben viszonylag kevés pénzért sok RAM és tárhely van, 4G is, cserébe semmi támogatás nincs, meg a garanciáztatás is necces. A minőség is a nagy gyártók alatti, de elég sok embernek elketyegnek egész sokáig. Most volt akció Teclast M40 Pro-ra, annak már vége, de biztos lesz még karácsony előtt valami. Ez viszont pont egy súlyosabb modell, jóval 500 g felett.A Waze-t nem értem, fél kilós 10" tablettel szeretne navigálni?
Ő is kamionos? -
törölt tag
Keresek egy tabot, max 80-ért. Van a lányomnak egy Lenovo Tab M10 HD, 2/32-es. amire kell, arra tökéletes neki. De én is szoktam használni néha. Ezért is néztem a Lenovokat, aztán kikötöttem a Realme Pad -nél.
A realmestores.hu-ról 79900 ingyen postával a 4/64-es. Ha jól láttam, minden más helyen drágább. Amennyivel drágább, mint egy4/64-es Lebnvo, annyival jobb is szerintem.
Amire kell: böngészés, fórumok olvasása, emailek, filmnézés, kb ennyi. Játékokból semmi extra. Max ilyen sokoban, 90 és hasonló logikai.
A Lenovo aksija jól bírja, pedig csak 5000es. Kihoztam belőle 10óra kijelzőidőt is.
Elvileg a Realme Padnél sem lehetetlen, főleg, ha nem játszik rajta ez ember.
Aki használja, tapasztalat?
Nem hurcolászom. 99%-ban lakásban használnám. -
JamesFinn
senior tag
válasz
bostone #88760 üzenetére
A nokia t20 lte mellett döntöttem, használom 3 napja. Első benyomás alapján nem rossz a készülék. Nehezebb, és valamivel vastagabb mint az előző (Lenovo Tab M10 HD) cserébe majdnem dupla az akku kapacitása 5000 vs 8200 mah. Határozottan fürgébb a rendszer, gyorsabban indulnak az alkalmazások, fluidabb az egész. A kijelző szép, a fényerő maximálisra húzva brutális, ebben is jobb a lenovonál. Jó kézben tartani, a hátlap nem csúszik (lenovo igen) igaz a keret valamivel vastagabb. Saját hangszórói jok, de úgy sosem fogom használni, csak bt hangszóróval, ill. Bt fülhallgatóval. Ami mem tetszik: ez nem tudja a aptx, ill. Az lhdc, aac bt kodekeket, csak az sbc-t. Ami meglepő, nincs benne rezgő üzemmód. Kissé szokatlan, hogy gépelés közben nincs rezgés. 4g meggyőzően működik. Egyenlőre nem bánom, hogy ezt választottam, remélem ez is kiszolgál 2-3 évig.
Beüzemelése közben 2 frissítést telepített, egy 35mb, és egy 240 mb méretűt. Nokiás bosszantó módon, semmit nem lehetett csinálni amíg települt, neg kellett várni míg kész lett, a Lenovo ezt a hátérben csinálta, csak jelzett hogy kész indítsam újra. De amire nekem kell, bőségesen hozza. -
simico
aktív tag
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 10"
■ Új készüléket szeretnék vásárolni
■ Itthon szeretném megvásárolni
■ Leginkább böngészés (öregszünk és telefonon már nem az igazi, laptop meg már macerás), rajzolás, néha biztonsági kamera képének nézése, illetve valószínűleg a lányom is akar majd rajta játszani (a telefonja sem egy erőgép, szóval ez nem igazán szempont)
■ Maximum 130e Ft.
■ Minimum 4GB memória és 64GB tárhely ami még fontos, illetve jól használható ceruza.Igazából az összefoglaló már megerősített, hogy jók voltak a jelöltjeim: Lenovo Tab M10 FHD Plus és a Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2022. A nagyobb akku, frissebb rendszer és valószínűleg jobb támogatás miatt a Samsung felé billen nálam a mérleg nyelve. Egy megerősítést kérnék a választásra
-
-szabi-
addikt
Hi
Lenovo Tab M10 (3rd Gen) és Tab M10 Plus (3rd Gen) közötti lényeges különbség Unisoc T610 vs Helio G80, illetve az ár, a többiben nem látok olyan lényegeset.
Az olcsóbb az mennyivel gyengébb?
Milyen lenne a teljesítménye az előző generációs Tab M10 FHD Plus (Helio P22T) tablethez képest?üdv
-
Hege1234
addikt
Sziasztok!
a topik összefoglalóba lévő lenovo-ba is szó van erről a MediaTek P22T-ről, de
szürkézve lett, nem ajánlott már?amúgy gagyibb play store-os játékokra lenne használva
másra nem használná..LENOVO TAB M10 HD (2nd gen) 4GB 10,1" 64GB WiFi (ZA6W0009BG)
70000ft
hasonló árban lenne ami ajánlottabb?köszi, előre is!
-
Dr.NX
Topikgazda
Láttátok, hogy a Lenovo-nak jött egy új modellje?
Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen)
Notebookcheck review
Alza.hu 103 ezer Ft
Százasért drága, de ha lemegy 80 körülre, szerintem ajánható lesz. -
Janoo_07
aktív tag
Sziasztok,
2 tabletetet szeretnék vásárolni ismerősi megbízásra. Egyik oldalról Vodafone TV futtatása a cél és használata mint kis TV. Itt 10" a preferencia és 60 körüli ár. Ahogy láttam használtan vannak Lenovo m10 Plus vagy Samsung A8 (X200)-ak. Ezek jók erre? Vagy használhatatlan kategória mind a kettő?
Másik tablet, az ár keret szintén ennyi. Emiatt szintén ezekre gondolnék. Teljesen alap felhasználásra, böngészés, fb, Candy Crush jellegű játékok...
Mit gondoltok jók lehetnek?
Köszi előre is!
-
78zolika
senior tag
Sziasztok !
Tablet vásàrlàson gondolkozom ( fiamnak ). Nézegetem Lenovo Tab M10 FHD Plus ,v , Lenovo Tab P11 . Átlagos hasznàlat Cset a osztálytársaival , YouTube , Játék , Minecraft , tank start , stb .Árban kb 120 ezer FT .Vagy mit ajánlotok ami jó lehet . Köszönöm -
Skillet
addikt
válasz
bostone #88137 üzenetére
Ez a realme 3/32 70 ezerért nem tűnik rossznak. Helio G80. A Lenovo Tab M10 FHD Plus-ban Helio P22T van, azt eléggé alázza. De ahogy nézem a Samsung Galaxy Tab A7 féle snapdragon 662-t is veri.
Elég lehet ebből a 3/32? Tárhely nekem nem kell nagy, szóval csak a 3 GB RAM a kérdéses. Nem játékra lenne használva, csak böngészés, filmezés.
Akku szép nagy, 7100mAh. Kezdek elcsábulni. -
Skillet
addikt
Mostanság nem sok lehetőségünk van TV-n filmezni, így a jelenlegi tabletet cserélném egy 10"-osra.
Én ezeket találtam:
Lenovo tab M10 FHD Plus
Samsung Galaxy Tab A7 T505
Utóbbiban kevesebb a ram de nagyobb az akku, ha jól látom. A gyakorlatban melyik muzsikál jobban? Nem vagyok nagy Samu fan. A Lenovo felé húz a szívem, de ha a Samu ésszerűbb döntés, akkor vevő vagyok rá.
Illetve más opció is érdekel, hátha valami elkerülte a figyelmemet.
Köszönöm -
Pro!Petya
addikt
Kérném a közönség segítségét!
Gyereknek mesenézésre belső tárhelyről illetve memkártyáról.
Esetleg később mikor már nagyobb lesz akkor neki játékra.Ez a 4 opció maradt. Na de melyiket???
1. Samsung A7 Lite - 129EUR
2. Lenovo M10 Plus - 139EUR
3. Teclast M40 Pro - 154EUR
4. Alldocube Kpad - 136EUR -
Pro!Petya
addikt
Sziasztok!
10"-os tabletet keresek első sorban mesenézésre a hosszab utakra a gyereknek.
(másra nem is lenne használva max, esetleg később mikor már nagyobb lessz a gyerkőc akkor tudjon rajta játszani.)Átnéztem az összefoglalót és az alapján eddig a Galaxy A7 Lite és a Lenovo M10 Plus között vacilálok.
Tudtok egyéb alternatívát is ajánlani esetleg?
Persze az se lenne rossz ha ezt minnél olcsóbban, lehetőleg 150Eur alatt meg lehetne úszni.
-
Dilikutya
félisten
Melyik jobb vétel?
Samsung A8 (3GB/32GB, Unisoc Tiger T618 SoC, Android 11)
LENOVO Tab M10 (4/64 vagy 4/128, MediaTek Helio P22T SoC, Android 9)Főleg az SoC miatt kérdezem, hogy muzsikál a Samsung a kevesebb RAMmal. Nyilván szoftvertámogatás hosszabb.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Google fiókból lehúzva a dolgaimat költöztem be a Lenovo M10 full hd plus gépbe néhány alkalmazás ikonja nem az alap fehér háttérrel jelenik meg.
Nem probléma, csak érdekel, hogy miért? -
cidalain
veterán
Realme Pad > több kiépítés van: a 3 GB-os már 70-ért megvehető, a 4GB-os 80, csak szürke és arany színben van
Lenovo Tab M10 FHD Plus -> 4GB ram, de inkább most közelebb a 80-hoz, csak szürke
Samsung Tab A8 -> csak 3 GB ram, és inkább 80k, rózsaarany, szürke, ezüstnagyjából ezek amik szóba jöhetnek.
-
-
tpeter77
addikt
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Van egy hardverhibás Lenovo tab M10 HD (TB-X505F) készülékem
A robot hasal rajta és a FASTBOOT felirat látszik a kijelzőn. Semmire sem reagál.Hol tudom megjavíttatni? A TMX visszaküldte alkatrészhiányra hivatkozva. Hol érdeklődhetném még?
Köszönöm. -
user112
senior tag
Sziasztok!
Jó ár/érték arányú tablet vásárlásában kérnék segítséget (sim nem kell).■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb?
inkább 10-es
új
Belföld
Yt, Net esetleg Face. Játék nem játszik és film sem annyira.
60-80 ezer forint körül.Az alábbi tableteket néztem:
-Samsung Galaxy Tab A7 Lite T220 (50k): csak 3Gb, HD
-Lenovo Tab M10 HD TB-X306F (63K): csak Hd
-Lenovo TAB M10 Plus (75-82K)
-Samsung Galaxy Tab A8 (81k)
-Samsung Galaxy Tab A7 T500 (85-90k): csak 3Gb
Nekem az A8 tűnik a legjobbnak. Van esetleg jobb olcsóbban?
Köszönöm
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
cidalain #87483 üzenetére
Igen, kissé bonyolultan kezdtem neki a kérdés felvezetésének, aztán arra jutottam, hogy egyszerűbb kevésbé szakmai irányból közelíteni. Ahhoz nem kell semmilyen szakértelem / tesztprogram, hogy egy-két nap v. pár hét után az ember el tudja dönteni, hogy jó-e az adott eszköz memóriakezelése vagy sem.
"A Smart Covereknél kell hardveres támogatás ... " - ja, vágom, csak az én filléres szürke importos (ma is hibátlanul működő Lenovo Tab3 8Plus (TB-8703F) tablet-em tudja), míg a korábban említett - jóval drágább / nagyobb Huawei nem. És sajnos ez az egyik olyan paraméter, amiről nagyon kevés infó lelhető fel a neten. Én spec. nem találtam a Realme Pad-al és a Lenovo Tab M10 FHD Plus-al kapcsolatban ilyet. Ha, te igen, megköszönném.
#87484 helixP
"Nehogy már 6-8 GB ne legyen elég ... " - hö-hö. Nem is olyan rég még azt írtuk, hogy nehogy már 2-3 Gbyte ne legyen elég.Egyébként a kiszemelt tablet-ek "csak" 4 Gbyte-osak, szóval nagy a para, hogy ez mire lesz elég
#87485 HornedReaper
Hmm... ha jól értem, akkor ez egy kínai verziós P11, amire előbbi szoftverjét flash-elik rá. Így lesz "international". Elég jó az ár ... elgondolkoztató ... még nekem is.
Vajon a "unlocked" alatt az értik, hogy a bootloader van nyitva vagy azt, hogy "független"? -
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
Itt is feltenném a kérdést, mert a topic-jában csak a tücsökciripelés hallatszik.
Nézegetem a "Tab M10 FHD Plus"-t (4/64 Gbyte, wifi only) ...
Kérdéseim:
• Jól látom, hogy a Gen1: ZA5T0081CZ, míg a Gen2: ZA5T0302SE?
• Mi a különbség a Gen1 és a Gen2 között?
• Meglepő módon több helyen is azt látom, hogy a Gen2 HD-n Android 10 van, míg a Gen2 FHD-n Android 9. Tényleg így van, ill. lehet-e az FHD-s verziót is 10-esre frissíteni?
• Mikori az utolsó sec. patch?Közben felkeltette az érdeklődésemet a Realme Pad. Ahogy elnézem, lehet jobb választás lenne, mint az M10 FHD (Gen2). Esetleg egy Lenovo TAB P11? Bár át/teljestíményben szvsz. a Realme jobbnak tűnik.
A felhasználási terület: netezés, filmnézés, zenehallgatás. Játszani nem játszanánk rajta. -
válasz
novakalex #87447 üzenetére
Ha már soc/cpu akkor : Mtk helio p22t,qsd 660,qsd 662 és ami ezek felett van . Illetve ha nem lényeges a gms(nincs google play , és nem biztos , hogy fel mókólható) a huawei kirin 710/810-el szerelt tabletjei is megérdemlik a figyelmet . Mint fentebb írja a kolléga 3 de inkább 4 giga ram legyen az eszközben .
Az erő sorrend így néz ki lenovo m10 fhd plus <<samsung a7 <samsung a8 <lenovo p11 < realme pad . -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Megtetszett lányom Lenovo tabja, amit itt ajánlottatok.
Magamnak is szeretnék egyet, főleg a laptop kiváltására. Net böngészés, videók nézése, chatelés és esetleg navi kipróbálása lenne a feladata.
Ahogy elnéztem a kínálatot az alábbi kettőt találtam figyelemre méltónak. Ha van más típus az is érdekelne ebben az árfekvésben.
Lenovo Tab M10 FHD Plus (TB-X606F)
Lenovo Tab M10 HD(TB-X306F) -
Rájmó
tag
Sziasztok,
Az összefoglaló elolvasása után az alábbi 3 tabletre szűrtem le a keresésemet:
Lenovo M10 Plus (TB-X606F) MediaTek P22T 1920x1200 FHD 4GB RAM 64GB ROM 5000 mAh 10.3 Inch Android 9.0 Tablet 244.2*153.3*8.15mm 480 g - 70 ezer Ft (HU)
Samsung Galaxy Tab A7 10.4 T500 Snapdragon 662 3/32GB 7040 mAh 2000x1200 Android 10 247.6x157.4x7mm 476 g - 70-80 ezer Ft (HU)
Realme Pad MT6769V/CU Helio G80 4GB RAM 64GB ROM 10,4" 1200x2000 7100 mAh Android 11 246x155x6.9 mm 440 g - 90 ezer Ft (HU)
Tapasztalaitok alapján melyik a leg"időtállóbb" (már amennyire lehet időtálló valami ilyen ársávban) tablet az alábbi három közül? Árban a lélektani határ a 90k lenne.
Napi általános felhasználásra lenne, böngészés, filmnézés, semmi komoly gamelés.Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
válasz
®abstract® #87314 üzenetére
Pedig nem ördögtől való ötlet egy tablet a torták képeivel feltöltve , megfelelő hashtag-al keresni is lehetne a képek közt mint pl: Fekete kutya ,pöttöyös kutya , akármi... Nem minden az fb , főleg nem egy telefon kijelzöjén . Nyomtatva megint csak túl terjedelmes lenne .
Cukrászda
Az általad linkelt tableteket viszont kihagynám , valami dzsunka darabok lehetnek , hosszú távon kétséges müködessel . 😅
Nézz inkább szét chuwi ,alldocube, teclast tájékon. Már ha nem akarsz magaddal kiszúrni , esetleg egy előző generációs Lenovo m10 hd csájnából ...stb -
cidalain
veterán
válasz
#99618560 #87295 üzenetére
Bármi, amiben minimum 2 GB ram van (de 3 ajánlott), és 10" FHD kijelző. Ez mostanában olyan 70-80 körül szokott lenni (Samsung tab A7, Lenovo M10 FHD Plus)
De ha nem kell jónevű brand akkor az összefoglalóban ajánlott Umax Visionbook 10C az Alzáról 50 alatt is bőven jó csak képnézegetésre.vihartigris
Persze mert neked egy torta kellett. Megenni.
De valakinek A torta kell pózolni, megosztani, stb; ezredik a sorban a megenni. Az meg akarja nézni, hogy milyen a mancsőrjáratos torta, az elzás, ha formatortát rendelne, akkor kb mit várhat el a cukrásztól. Egyébként meg vicces, hogy mi akarjuk megmondani egy cukrásznak, hogy ő hülyeséget gondol, az ő vevői biztos nem kérnek majd ilyet, aki eddig kért az hülye, felejtse el, inkább nyomtasson könyvet, stb. Nyilván azért jött ide mert ez az ügyfeleinek az igénye. Lehet hogy nekem, meg neked nem, de aki tőle akar tortát, annak igen. És úgy gondolja megéri beleinvesztálni kb 50-70 rugót, hogy egyszerűen tudja mutogatni a portfóliót. -
Talala
senior tag
Sziasztok!
Édesapámank keres új tabletet. Jelenleg egy jó pár éves (ha nem tévedek, 4+) Lenovo Tab 3 TB3-850F tabletet használ, de már nagyon lassú minden téren, illetve random újraindulásokat produkál. Az akksi is gyengélkedik, eljárt felette az idő. Cél, hogy minél tovább kiszolgáljaez a készülék is.
Összefoglaló alapján Lenovo M10 Plus-ot találtam megfelelőlnek, amit jelenleg árulnak is valahol.■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb?
8-10, amelyik belefér az árba.
is - is szóba jöhet
Itthon
otthoni általános, youtube, játék (horgászos/vadászos)
55 000 (ha kevés akkor 20-at rá tudok dobni)Az alábbi készülékeket találtam a kipótolt keretben, ha nem lenne jó választás 55-ig.
Lenovo Tab M10 HD(TB-X306F) 60, újracsomagolt
Lenovo M10 Plus (TB-X606F) ~ 76, új
Lenovo Yoga Smart Tab YT-X705L 60, bontatlan dobozos (HA.)
Samsung Galaxy Tab A7 SM-T505 60, használt -
ftc
nagyúr
válasz
cidalain #87245 üzenetére
Akkor pontosítok miket nézegetek:
Tablet TCL TAB 10S 164EUR
Lenovo Tab M10 HD (2. Gen) ZA6W0090CZ 135EUR
Tablet Lenovo Tab M10 Plus (ZA5T0081CZ 135EUResetleg P11 férne bele valahonnan használva max 180EUR-ig
-
cidalain
veterán
Totál átlagos paraméterei vannak, 3 GB rammal belépő, a 4 GB ramos kb Lenovo M10 plus szint. Ebből következik, hogy a 3 GB-os 40-45, a 4 GB-os 50-55 körül lenne kihagyhatatlan vétel szerintem. Sw-ről semmit nem tudok, és az nagyon számít.
De szerintem ennyiért nem lehet beszerezni, ha kicsivel lesz mondjuk a Lenovo alatt árban, akkor a Lenovot venném -
cintula187
addikt
Sziasztok!
Kérdésem,hogy lenovo m10 fhd plus tablethez az alábbi tok/billentyűzet passzol? Fizikailag beleillik a tokba?
-
cod2gamer
csendes tag
Sziasztok! Édesanyámnak szeretnék egy androidos tabletet vásárolni, ezt néztem ki, itthonról venném (emagon), jelenleg br. 80e, 10 hüvelykes, amire használná az leginkább böngészés hírek, youtube, skype, néhány fotó, és wifiről használná. Mi a véleményetek róla?
Lenovo Tab M10 HD(TB-X306F) Wi-Fi tablet, 10,1" HD TDDI IPS, MediaTek Helio P220, Octa-Core 2GHz, 4GB RAM, 64GB EMMC, Android 10, Szürke
előre is köszi! -
cidalain
veterán
válasz
Sanyi.mTs #86982 üzenetére
A Netflix HD azon múlik, hogy az adott vasnak van e Widevine L1 tanúsítványa, ÉS a Netflix támogatja e. Ebből következik, hogy van olyan tablet ami ezt nem tudja, és ez nem feltétlenül HW kérdés.
Jelenleg Samsung, néhány Huawei, Lenovo P széria, pár Yoga ami biztosan tudja a HD Netflixet. Van pár másik tab is, ami rendelkezik a WideVine L1 certificate-tel, viszont a Netflix HD kompatibilis eszközök listáján nincs rajta...
A Lenovo M10-nek viszont nincs Widevine L1 cert-je, így ez biztosan nem fog HD Netflixet. -
cidalain
veterán
válasz
Zoli-bácsi #86980 üzenetére
A sima HD felbontás 10"-on eléggé gagyi, a Lenovo M10 FHD Plus azért jobb választás.
Jobb napokon simán megkapod ezt is 70-ért. Tegyük hozzá hogy most rosszabb napok vannak, sehol sincs akcióban... a hétvégét azért megvárnám. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Zoli-bácsi #86978 üzenetére
A sima HD M10 csak 1280 x 800 felbontású.
-
Zoli-bácsi
senior tag
Sziasztok,
teljesen átlagos felhasználásra keresek tabletet, nem futna rajta játék csakis netezés, facebook, ilyesmi. Mire érdemes figyelni, gondolom a 4GB RAM minimum kellene, de inkább 6GB. Ami fontos, hogy minimum 10-es legyen a kijelzője. Árban a minél olcsóbb annál jobb (
), de nagyon max 70ezret szánnék rá.
Melyik típust ajánlanátok?
Az összefoglalóban olvastam az ajánlottak között a Lenovo Tab M10 Prot, a "sima" nem elég jó? [Lenovo Tab M10 HD TB-X306F]
Ja, és mivel ajándék lenne, így gondolom külföldi beszerzés már elég necces még ha EU raktár is.
-
Sanyi.mTs
addikt
Tudjátok, hogy mi a különbség a lenovo tab m10 fhd plus 2nd gen. és a 1st gen között? néztem őket, de nem nagyon tűnt fel.
Amazon fire tabletnél a reklámos verzió pontosan mit takar?
-
cidalain
veterán
válasz
poizze123 #86914 üzenetére
Ha elég a 8" akkor Lenovo M8 FHD
Ha kellene a 10" akkor egy kicsit tenni kell a kerethez hogy a Lenovo M10 FHD Plus meglegyen (most éppen a linkelt helyen a legolcsóbb)
Bármi más itthonról sokkal gyengébb konstrukció ezen árak alatt, mind kijelzőben, mind ramban, és teljesítményben. -
atosan
veterán
Sziasztok,
Nővérem szeretne karácsonyra a gyerekeknek tabletet. Főleg Minecraft, Youtube, mese nézés.
Ezt nézte ki LENOVO TAB M10 PLUS (ZA5T0081CZ). Alkalmas ilyen célokra?
Használt piac nehéz eset, mert ikrek és két egyforma kell.
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest