- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtitusz
őstag
Emagon van most 84 ezerért Realme. Egy 80 ezres A7-nél szerintem jobb vétel. Lenovo már nem mai darab. A Realme A11-en van, és csak biztonsági frissítéseket fog kapni állítólag, frissebb oprendszer nem. Én vettem egyet pár hete, eddig meg vagyunk vele elégedve. Ugyan arra vettem, mint amire te keresel. Böngészés, kommunikáció (Zoom, Teams, Google Duo, FB Messenger), Netflix, HBO Go, Youtube, Google Docs.
-
A három említett tablet közül a realme a legerősebb , ha csak a hw nyers erejét nézi az ember az lesz a legidőtállóbb a hármasból cc qsd 730 szint.
A lenovo a legcsirkébb , a samu 3giga rammal, határeset hiába legtovább nyújtott sw support az övék. (nem tudom , hogy az 5 év update a tabletekre is értendő ,vagy csak telefon fronton lehet rá számítani ).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple Watch
- Hegesztés topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged