- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Notebook hibák
- Interjú: csúcskonfig passzívan hűtve
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
-
cidalain
veterán
válasz
-szabi- #76988 üzenetére
hogyne, nehézségek előfordulhatnak. ezek inkább másodvonalas kínai gyártók, így a minőségellenőrzés nálunk nem olyan mint mondjuk Huawei/Lenovo/Xiaomi esetén. frissítés Chuwi/Teclast/Cube tabokra 1000% nincs, és nem is lesz. olykor még a bugok javítására sincs patch.
nem azt mondom, hogy nem szabad megvenni, nekem is van, de tény, hogy én ritkán használom második tabletnek, így kb egy hónapban kétszer működik, nem nyúzom napi szinten.
-
cidalain
veterán
válasz
-szabi- #76986 üzenetére
a kínai taboknál nem lehet az androidot frissíteni. igazából ez úgy megy, hogyha a gyártó készít frissítést, akkor fel tudod tenni. a kínai gyártó nem szokott ezzel tökölni. és az itthon vehető olcsóbb taboknál sem jellemző ez (mondjuk a csúcskategóriás gépeknél van 2-3 év szoftvertámogatás, lejjebb nem nagyon.)
Banggood postázási dolgait nem ismerem, nem tudom mi az ami úgy jön, hogy ne legyen rá áfa. De van szaktopic, ott biztosan tudnak postaügyben informálni.
Kínai-nemkínai kérdés: amit itthon veszel, arra 2 év hazai garancia van. amit kínából rendelsz arra 1 év kínai gari van. gond esetén neked kell kiküldeni, ami adott esetben sok pénz, de még több idő. egy garanciális oda-vissza 2 hónap alsóhangon.
Nekem van itthon egy régebbi Chuwi ta is. nincs vele bajom. Teclast sem problémás, úgy hírlik. De tegyük hozzá, hogy a minőségérzet azért rosszabb, mint egy normálisabb nem kínai tablet esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest