- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- BIOS topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovik1989
csendes tag
Sziasztok!
Választásban szeretnék tanácsot kérni. Elolvastam az összefoglalót, de jobbnak láttam feltenni a kérdést.
Egy régebbi Huawei MatePad-ot szeretnénk cserélni. Amire használnánk az újat:
Alapvetően Streaming (Netflix, Disney+, Amazon, Youtube), valamennyi netezés, kevés játék de semmi extra hardverigényűvel, feleségem olvasni szokott rajta, meg néha zenét indítunk róla. Tollra nincs szükség hozzá.
Nekem ami fontos, hogy legyen jó minőség a hangja (a mostani Harman Kardon-os, és elég jól szól), akár kint is látható legyen. Kijelző méretben a mostani 10,4"-os, ettől kisebbet nem szeretnék, inkább nagyobbak felé hajlunk Viszont jó lenne ha nem lenne nehéz, mert kézben használjuk sokat.
A gépet olyan szerencsés esetben 4 évig használnánk, és szerintem a felhasználási igények nem lesznek nagyobbak.Használt és új is szóba jöhet. Android az elsődleges preferáltam, mert nincs semmi Apple készülékem (régebben volt, szerettem, de nincs igényem rá). Persze ha az lenne a legjobb választás akkor nem tiltakozok. Árban nem gondolkoztam még, alapból kíváncsi vagyok a lehetőségekre, de nem vagyok eleresztve, így nem felső árkategóriát céloznám meg.
Nagyon köszönöm, ha tudok segíteni!

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX