-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.É.T.
őstag
válasz
this is life #91429 üzenetére
Szia, köszi szépen az ajánlásokat, közben elhavazódtam és mostanra tudtam egyesével notebookcheck (és egyéb) teszteket átnyálazni.
Eléggé elkeserítő, hogy mindegyiknél van valami erősen kompromisszumos.
- alacsony frekis PWM
- gyenge minőségű és/vagy fényerejű kijelző
- gyenge GPS pontosság
- melegedés
- döcögő rendszer
- megbízhatatlan 2D arcfelismerő
vagy valami más.
(nem csak az általad ajánlott tabnál, azokon kívül megnéztem még 4-5 ígéretesnek tűnő gépet)Úgyhogy most nem tudom, alszom rá még néhányat, pedig nagyon gyorsan le akartam zavarni a kérdést.
Többieknek: váltott lovakkal járok, a főnök ráadásul szereti cserélgetni az autókat, jelenleg legtöbbet egy öreg Experten ülök, de simán lehet, hogy holnaptól valami máson.
A jelenlegi flotta összes autójába odapróbáltam egy iPad Pro-t (ez ~13") és elhelyezhető. A rögzítés simán lehet "paraszt". Szerintem egy dupla tappancsos hosszú flexist veszek hozzá és az autókban meg simán befűzök az adott helyekre drótokat, amivel a tartó hátulján megtekerve tudom pluszban rögzíteni. Műszak előtt ez a 3-4 perc semmi, azért cserébe, hogy ne kelljen állandóan félreállni, kivenni a telefont a tartóból és nézegetni az utcákat. Nekem fontos, hogy egyszerre lássak néhány "háztömböt" (2-3 utcát mind a 4 irányban) és el tudjam olvasni az utcaneveket. Ez a Honor 20 pro-n már nem megy. És akkor már itthon sem ezen böngésznék.A legnagyobb gondom, hogy a tabletek többsége nem éri el a 600 nit-et, a legtöbb az 500-at sem, pedig 600 alatt kötelezővé tenném kihangsúlyozni, hogy csak beltérben használható.
A P11 Pro gen2 teljesen jó lenne, csak a végén vettem észre, hogy pont a GPS kuka benne.
A Telekom tabletnél attól tartok, hogy az első hetekben még pont örülnék a nagy kijelzőnek és csak utána kezdene bosszantani, hogy lassú éa gyenge a kijelző, pedig nagyon vonzó az 5G/LTE megléte 75k HUF összegért.
Tökre nem gondoltam, hogy ennyire kompromisszumos a tabletválaszték még 2 kilós összeg felett is...
Köszi még1x srácok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- iOS alkalmazások
- Óvodások homokozója
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- További aktív témák...
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest