- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- NVIDIA® driverek topikja
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
keccsa
aktív tag
A Magic Penről:
Először én is parasztvakításnak tartottam, amíg el nem kezdtem használni. Nagyon jó a jegyzeteléshez (sokkal jobb, mint a tompa hegyű kapacitív tollak), illetve a rajzoláshoz, képmódosításokhoz is kiváló. Én munkához is használom, és nagyon szeretem azt a funkciót, amikor csinálok egy fényképet a megfelelő nézetből, majd egyből rárajzolom, hogy mire gondoltam. Nagyon jó!
Ráadásul a 3.2-es frissítéssel megoldották a tollal kapcsolatos egyetlen szívfájdalmamat, vagyis hogy nem lehetett azt úgy használni, mint egy sima kapacitív tollat. Eddig ha bármikor megérintettem a képernyőt, a látványról csinált egy képet, amit csak módosítani lehetett. Most alaphelyzetben a toll kapacitív pointerként működik (és a hegyessége miatt sokkal pontosabban lehet vele kijelölni, mint egy átlagos kapacitív tollal), viszont ha megérintem a 3.2 óta egyetlen fizikai érintőgombot (az a karika a kis tollal), akkor megkérdezi, hogy mit akarok (képernyőfotót, új feljegyzést, vagy módosítani a toll beállításain).
Na, így már SZVSZ "tökéletes"!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX