-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
alba-regia
aktív tag
Elolvasgattam a tabletek használati körülményeiről szóló előző hozzászólásokat. Nálam általában napi 12-14 órában be van kapcsolva számítógép vagy valami netes eszköz.
Az oktatásban dolgozom, a munkám során sokat használom az internetet.
Itthon egy asztali gép megy 32"-os TV-re kötve a nappaliban. A TV-t a gyerek is használná, ezért vettem korábban egy Galaxy TAB-ot. A problémám az volt vele, hogy nekem a 7"-os kijelző jópár dologhoz kevés volt, illetve tanultam gépelni, így kissé idegesítő számomra az érintőkijelzős gépírás. Van egy "szolgálati" Toshiba notebookom. Jó nehéz, ráadásul a billentyűzete is valami lapos, használhatatlan valami, illetve a színei is gyorsan átfordulnak pl. ágyban, fotelben vagy más körülmények között használva (ellenben elég gyors gép). Mivel ezt nem szeretném cipelni, úgy döntöttem, hogy a közeljövőben kapható Prime-ra beruházok dokkolóval.
Számomra az lenne az ideális: vékony, a kijelző használható méretű, a dokkoló (állítólag) magyar kiosztású billentyűzettel és plusz akksival rendelkezik, hosszú az üzemideje.
Mobiltelefonról (SII) is gyakran intézek ügyeket (mail, Dropbox fájlok, fényképek továbbítása, stb.), de azon is a kijelzőn való gépelés a hosszadalmas számomra. A hivatalos levelek megírása ékezetekkel, stb. nekem kicsit szenvedés.
Véleményem szerint, akinek a fizikai billentyűzet nem hiányzik, akár a 7"-os tablet vagy a mobiltelefon is elegendő a netezésre, fórumozásra, rövidebb mailezésre. stb. De különbözőek vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged