Hirdetés
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Ami negatívumokat tapasztaltam eddig az új Archosban:
- A rendszer teljes optimalizációja hiányzik, értem ez alatt, hogy a kijelző forgatás nem egyszer él külön életet, vagy adja meg magát, hiába van kalibrálva.
- Bár júliustól már Google partner az Archos, érdekes módon mégsem a honeycombos Market van a készüléken, hanem a mobilokra szánt újabb Market.
- A kijelző betekintési szögeivel még nincsenek is gondok, de amikor már kisebb nyomásra is világosodik az ujjam körül, az rettenetes.
- Ugyan ez igaz arra is, hogy a hátlapon is van egy pont, aminél ha fogom, akkor a kijelzőn világos folt jelenik meg.
- Ugyan az a műanyag ház mint az 8. generációnál, viszont recsegősebb, valamivel gagyibb hatása van már így
- A kijelző egyáltalán nem tűnik védettnek bármilyen karc ellen, mint a többi eszköznél
- Market elég sok alkalmazást nem talál, ami esetleg más, hasonló paraméterű készüléken mehet.
- Nagyon jó az opcionális 3G stick, viszont beledugtam, kifele meg már jött vele az USB csatlakozó is a házból, majdnem teljesen kirántottam, úgy bele szorul gyárilag.Így első blikkre ezek jutottak eszembe, mint negatívumok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest