- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Egérpad topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
rtitusz #87460 üzenetére
" ... több bejegyzést is írtam a tabról." - igen, láttam, olvastam őket.
Még annyi, hogy egész véletlenül nincs valamilyen Bluetooth LE-s cuccod? Óra, mellkaspánt, stb., bármi amivel tudnád tesztelni az ilyen típusú kapcsolatot? Nálunk ugyanis az a fő gond, hogy Édesanyám (neki lenne a tablet) Huawei MediaPad T5 10.1-es tablet-je nagyon nehezen kapcsolódik a nemrég vásárolt WIWE-hoz.
Előtte is szívtam a Huawei féle bluetooth "implementációval", de kb. most lett belőle (és a márkából is) elegem, ezért agyalok a cserén.
Ja, még egy dolog! Memória kezelés. Mennyi szokott maradni a 4 Gbyte-ból? Mennyire szereti, ha több minden (böngésző 3-6 tab-al, PDF viewer, zenelejátszó) van nyitva? Másképp: éreztétek-e valaha is, hogy nagyon agresszív lenne a memóriakezelése?#87459 Somatom
" ... akkor Paragon -nal minden droid ... "
Ismerem - nagyon régen - muszájból használtam is (lehet nem pont ezt, mert úgy rémlik az valamilyen TC-s plugin volt, de az is lehet, hogy ennek az elődje), de utóbbi időben nem volt rá szükségem, mert a tablet-em (fűzött ROM-al biztos), és a telefonom is tudja.
Nem dealbreaker az NTFS támogatás, de jó ha tudja ...#87461 HoTaZo
Nem tudom, hogy ez milyen app, de esetleg próbáld meg a GPS Status-al (abban lehet az A-GPS cache-t üríteni (és ezáltal cold start--ot csinálni).Egyébként, hol és mennyiért vetted, ha nem titok? Ez a Gen2-es?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Keresünk dokkolókat
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest