Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- E-book olvasók
- Philips LCD és LED TV-k
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Házi hangfal építés
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
meri
aktív tag
Sziasztok! Tegnap kipróbáltam élőben a Samsung paletta néhány példányát (S6 Lite, S7, S7+), és az S-Pen nagyon tetszett, sokkal jobb, mint gondoltam - de az S6 kijelzője nem fogott meg; az S7, de még inkább a plus változat viszont kitűnő. Ezek alapján egy S7-en kezdtem gondolkodni.
Közben viszont sikeresen licitáltam egy használt S5e-re, ami hamarosan meg is jön - és ha nem tetszik, vagy hiányozn a az S-Pen (mondjuk ezt nem tudom, hogy érzékelem - mindegy), legfeljebb eladom. A kérdésemim: S5e-hez milyen fejhallgató-álalakítót használtok? Gondolom, az aktív Samu USB-C DAC (fehér, olcsó) jó hozzá, ilyenem van. Szintén van egy Sonata HD Pro (natív DSD, 384/32) ali-s DAC-om is, ilyesmit használ valaki? Illetve: milyen SD kártyát érdemes belerakni, ami nem hal meg túl korán, és gyors?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest