Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- PLC programozás
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfiu
csendes tag
Sziasztok! Ti vagytok az utolsó reményem...
Lenovo Tab 4, (Lenovo TB-X304F) készülékről van szó. Kb. egy éve vettem. 2 hete vettem hozzá egy micro sd memóriakártyát. Kingston, 32 gigás. Beletetettem, ráraktam pár dolgot, olvasta kb. 1 percig, aztán akadozott. És ennyi, nem működött... Formáztam többféle módon is, beleraktam, kivettem, de egyszerűen nem kezeli normálisan a tablet a memóriakártyát.
Ugyanez a kártya más eszközben tökéletesen működik.Guglizgattam. Találtam jó pár kérdést, ahol hasonlókról panaszkodnak a Lenovo tabletekkel kapcsolatban. Normális megoldás sehol sincs, csak az alap dolgok, amiken végigmentem. Kártya formázása, tablet újratelepítése, frissítések keresése, stb.
Esetleg jár már valaki hasonlóan? Lett rá megoldás vagy a Lenovo tableteknél a micro sd kártya kezelése ennyire nem működik? Vagy csak a széria ilyen gagyi? Mert, lényegében így dobhatom is ki a tabletem, 16 giga a rendszerre és még 1-2 appra elég maximum.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- BMW topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Call of Duty: Black Ops 7
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple Ipad Pro 12.9" (2021)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX