- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfiu
csendes tag
Sziasztok! Ti vagytok az utolsó reményem...
Lenovo Tab 4, (Lenovo TB-X304F) készülékről van szó. Kb. egy éve vettem. 2 hete vettem hozzá egy micro sd memóriakártyát. Kingston, 32 gigás. Beletetettem, ráraktam pár dolgot, olvasta kb. 1 percig, aztán akadozott. És ennyi, nem működött... Formáztam többféle módon is, beleraktam, kivettem, de egyszerűen nem kezeli normálisan a tablet a memóriakártyát.
Ugyanez a kártya más eszközben tökéletesen működik.Guglizgattam. Találtam jó pár kérdést, ahol hasonlókról panaszkodnak a Lenovo tabletekkel kapcsolatban. Normális megoldás sehol sincs, csak az alap dolgok, amiken végigmentem. Kártya formázása, tablet újratelepítése, frissítések keresése, stb.
Esetleg jár már valaki hasonlóan? Lett rá megoldás vagy a Lenovo tableteknél a micro sd kártya kezelése ennyire nem működik? Vagy csak a széria ilyen gagyi? Mert, lényegében így dobhatom is ki a tabletem, 16 giga a rendszerre és még 1-2 appra elég maximum.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- Villanyszerelés
- Reklámblokkolók topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest