- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
Somatom #81440 üzenetére
És akkor a "0"-t hogy írod le?
cidalain: T30-nál szerintem a tok egyben van a billentyűzettel, vagyis amikor az esetek 80%-ában nem kell a billentyűzet, akkor tok nélkül marad a tablet. Külön tokba meg nem rakható, mert akkor nem fog érintkezni a billentyűzettel. Képekről legalábbis én ezt látom. Meg egy videó szerint nem is tartja meg rendesen a tok a tabletet, hátra esik...
Meg én már a mi pad 4 plus-omon megszoktam a flip tokot, kb. ezzel tudom csak stabilan megtartani egy kézzel úgy, hogy a hátra hajtott tokot fogom a tablet helyett.Amúgy lehet inkább német kiosztásút kellene kereseni, azon van hely a "í" - nek is ha jól látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest