Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Most nyúztam egy kicsit, nagyon meglepődtem, milyen jó képe van, persze ekkora kijelzőre ugyanakkora felbontásnál ez várható is, de akkor is nagyon szép, bőrszín pont jó, nincsenek utánhúzások, szépek a színátmenetek, nem lépcsőzetes. HD videókat YouTube-ról szépen adja, Wifije jó, mondjuk a leírás szerint nincs "N", GPS, hát ez is nagyon meglepett, kb 5-10 mp-en belűl talált jelet, szobán belűl. Akkuidőt még tesztelem, most a géphez kapcsolva használtam, amivel együtt töltődik is nem úgy mint a Samsungnál.
Tehát, szerintem, nagyon megéri az árát, akinek nem kell a 10", de kicsi a telefon kijelzője.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kuponkunyeráló
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- World of Tanks - MMO
- Milyen monitort vegyek?
- Előzetes élménybeszámolókon a Borderlands 4
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest