-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Most nyúztam egy kicsit, nagyon meglepődtem, milyen jó képe van, persze ekkora kijelzőre ugyanakkora felbontásnál ez várható is, de akkor is nagyon szép, bőrszín pont jó, nincsenek utánhúzások, szépek a színátmenetek, nem lépcsőzetes. HD videókat YouTube-ról szépen adja, Wifije jó, mondjuk a leírás szerint nincs "N", GPS, hát ez is nagyon meglepett, kb 5-10 mp-en belűl talált jelet, szobán belűl. Akkuidőt még tesztelem, most a géphez kapcsolva használtam, amivel együtt töltődik is nem úgy mint a Samsungnál.
Tehát, szerintem, nagyon megéri az árát, akinek nem kell a 10", de kicsi a telefon kijelzője.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában - kiváló állapotban!
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest