Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Most nyúztam egy kicsit, nagyon meglepődtem, milyen jó képe van, persze ekkora kijelzőre ugyanakkora felbontásnál ez várható is, de akkor is nagyon szép, bőrszín pont jó, nincsenek utánhúzások, szépek a színátmenetek, nem lépcsőzetes. HD videókat YouTube-ról szépen adja, Wifije jó, mondjuk a leírás szerint nincs "N", GPS, hát ez is nagyon meglepett, kb 5-10 mp-en belűl talált jelet, szobán belűl. Akkuidőt még tesztelem, most a géphez kapcsolva használtam, amivel együtt töltődik is nem úgy mint a Samsungnál.
Tehát, szerintem, nagyon megéri az árát, akinek nem kell a 10", de kicsi a telefon kijelzője.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Logitech z5500 5.1
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX