-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Bullitz #79805 üzenetére
Kintről Chuwi HI9 Pro esetleg Xiaomi Mi Pad4 8 amik kb 45-60k között megkaphatók
Xiaominál a wifi only verzióban nincs GPS, és célszerű a gyári szoftvert kapásból lecserélni xiaomi.eu romra. Amúgy jó cucc, hasonlóan mint a telefonjaik. Én most ilyet használok teljes megelégedettséggel. Van belőle 3 és 4 GB ramos verzió is, általános használatra elég a 3 GB ram is.A felhasználási módtól nagyon függ a méret szerintem. kézben tartva inkább a 8 a kényelmes szerintem. Asztalnál ülve mehet a 10-es is. Mindenképpen olyan javasolt ebben az árkategóriában amiben 3 vagy 4 GB ram van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- BestBuy topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2-in-1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest