-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
zebede #78269 üzenetére
Sziasztok!
Én is 8-9" körüli tabletet keresnék. 40-50k környékén. 3GB RAM, FHD vagy nagyobb felbontás. Játék(gpu) nem szempont, wifi only is elég GPS és egyebek nélkül, de nyilván ha van benne extra, 4g, gps, ujjlenyomat olvasó, stb...az is jöhet.
4:3 képarány preferált, de 16:10 is jöhet.
Itthon nem sok alternatívát látok, kicsit drágábban, 60 körül Lenovo Tab 4 8 Plus. De nem tudom mennyivel vagyok előrébb a híres Lenovo supporttal.
Huawei T5 pedig már túl nagy.
Kínaiból viszont nem tudom melyiket lenne érdemes, Teclastokról a topicjában sok jót nem olvastam, összeszerelési minőség, egyéb gondok... az fontos lenne, hogy alap bugok ne legyenek, pl. wifi normálisan menjen, stb... és hosszú távon se legyen gondja, se hw se sw oldalról.
(Lehet, hogy ez soknak tűnik, de annyira nem magasak az igények, pl. évekig elvoltam Op3n Dott-tal is.Sw oldalról nyilván az már kicsit megkopott.)
Amiket néztem:
Teclast M89
Teclast T8
Chuwi Hi9 Pro
ALLDOCUBE Cube X1
... és most az itt felsoroltakat is átnézem még.Melyik lehet hosszabb távon jobb választás? Minőségre, támogatásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- EAFC 26
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Warships
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest