Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. január
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk
tag
Annyiban igazat adok, hogy a Dell minőségre biztos ott van, de miután én netbook kiváltásnak szánnám és már a szemem sem a régi
, ragaszkodok a 10"-hoz. A 2.1-el nincs gondom, használtam Desirén eleget, úgy hogy tudom mennyit gyorsult a 2.2-vel. Sokat!
És a Flashről sem szeretnék lemondani. Ez a mit mihez javasol a Google meg nem hat meg különösebben, mivel láthatóan jól használhatók a 2.2-s tabletek, nem is értem mit akartak ezzel a kijelentéssel. Talán azt, ha valamelyik kinai vacak nem megy rendesen, akkor a "hozzám ugyan ne gyertek reklamálni, mi megmondtuk hogy nem lesz jó" szindróma.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ragaszkodok a 10"-hoz. A 2.1-el nincs gondom, használtam Desirén eleget, úgy hogy tudom mennyit gyorsult a 2.2-vel. Sokat!
És a Flashről sem szeretnék lemondani. Ez a mit mihez javasol a Google meg nem hat meg különösebben, mivel láthatóan jól használhatók a 2.2-s tabletek, nem is értem mit akartak ezzel a kijelentéssel. Talán azt, ha valamelyik kinai vacak nem megy rendesen, akkor a "hozzám ugyan ne gyertek reklamálni, mi megmondtuk hogy nem lesz jó" szindróma.
Dr.NX