Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
tybsen #73185 üzenetére
Kis kiegészítés a korábbi Samsung t580 tapasztalattal kapcsolatban.
Nagyon kicsi a választék tabletekben, nézegettem jobb felbontású tableteket de kevés van ilyen képaránnyal jobb felbontással.
Egy yoga tab plus 299 ppi felbontása összehasonlítva a Samsung kijelzőjével nem tűnt lényegesen jobbnak, Sőt a yoga kijelző minősége például sokkal gyengébb, fakó. Illetve maga az eszköz és egy nagyon rosszul kézbe vehető cucc a vastag oldalsó akkumulátornak köszönhetően.
Időközben volt egy újabb akció és vettem megint egy Samsung t580 és ennél is maradok. YouTube videókra teljesen jó, látva a konkurenciát meg pláne.
Csak gondoltam hogy írok róla egy rövidet hogy esetleg aki ebben még gondolkodik akkor hátha segít neki. Most néhány napja nyüstölöm, de teljesen jól használható, gyorsan megnyílnak az alkalmazások ahogyan az végül is korábban is volt. Csak az embernek talán fontos tudnia hogy mire akarja használni és hajlandó-e bizonyos kompromisszumokra. Összehasonlítva például a Yoga Tab Plus sokkal jobb felbontású kijelzőjével és jobb hangszórójával mégis a Samsung mellett döntöttem mert olcsóbban hoz nagyon jó ár érték arányt.
iPad lett volna még alternatíva de egyrészt nem szeretem magát a rendszert másrészt nincs Micro SD bővítés illetve a képernyő arány sem annyira meggyőző, videókra jobb szerintem ez. Ráadásul jelentősen drágább és egyszerűen nem éri meg szerintem az én felhasználásommal azt a többletet amit fizetni kellene érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest