Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borsó96
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni,tablet vásárlásban.
■ 10'' szeretnék.
■ Újat szeretnék.
■ Itthon szeretném megvásárolni
■ Játékok és youtubeozásra.
■ 40000Ft
■ 2GB RAM és lehetőleg 4 magos. -
nyisziati
veterán
válasz
Viktor0610 #73346 üzenetére
Jóvanna', tudom, igénytelen vagyok...
-
cidalain
veterán
válasz
Most miert?
En 8 dolcsiert vettem egyet itt GB-n, amibol meg pontoztam le, a maradekot leg walletrol fizettem, a vege 0 penz volt
Annyiert meg csak annyi elvarasom van, hogy ne zambojimmy szoljon belole.
(Alin kozben ugyanez a fules 22 dolcsi korul lett volna)Mondjuk eleg gyokott egy fulem van, akarmelyik gumibaszt teszem fel kiesik a fulembol futaskor egy ido utan...
-
dunc
nagyúr
válasz
De egy ge@i vagy!
-
-
nyisziati
veterán
Attól függ, milyen az a füles. Tavaly kifogtam akcióban pár dollárért az Alin olyan Xiaomi Piston fülest, hogy a 4000 forintos bluetooth fülhallgatómat szétalázza.
-
Dronte
aktív tag
Kezdem elengedni a HDMI csati dolgot mostmár, tehát amit keresek:
Tablet netezésre, filmezésre, és olcsó legyen (ár kb. fő tényező).
Más nem igazán lényeges. Kijelzője legyen szép. Hangszóró quality nem árt ha nem szörnyű, de nagyrészt fülessel fogom használni.Köszönöm a tippeket előre is!
-
DearMan
tag
Üdv! Kérdésem a következő: kislányom tabletje (Lenovo S8-50F) az alábbi tünetet produkálja: bekapcsol szépen, ahogy kell, viszont az képernyő érintésre nem reagál. Próbálom power+hangerő le+hangerő fel, erre fekete képernyő fogad, "fastboot starting..." felirattal. Ez megy kb. 3-4 percig aztán kikapcsol.... Mi lehet a megoldás? Köszönöm!
-
nyisziati
veterán
válasz
Donki Hóte #73334 üzenetére
Szia!
Nekem a THL-ben itt cseréltek USB aljzatot. 5000 volt, korrekt munkát végeztek, számlával, garival. -
válasz
Viktor0610 #73335 üzenetére
Egyes készülékeket pénzért sem hajlandóak javítani
Ez náluk valami "üzletpolitika", hogy leszoktassák a vásárlókat a nem hivatalos úton behozott készülékek használatáról
-
válasz
Donki Hóte #73334 üzenetére
Elhajtott?
Mivel? Miért? -
válasz
Viktor0610 #73333 üzenetére
Samsung szerviz elhajtott, mint macskát szarni
Bármi szóba jöhet, csak Samsung szerviz nem
-
válasz
Donki Hóte #73332 üzenetére
Bármelyik Samsung üzlet.
Alle, Árkád, talán Westend.
-
Kicsit OFF a kérdésem, de ez a legpörgősebb tablet topik. Tudtok javasolni olyan tablet szervizt (lehetőleg a Belvárosban, vagy a 6-7-8-13 kerületekben), ahol egy Samsung tabletben micro USB portot cserélnének?
Olyan precíz szerviz kéne, ahol belátható időn belül tudnának ilyet vállalni (hogy olcsó legyen azt már nem is kérem, mert hogy jó is, gyors is, meg olcsó is legyen, az az aranyhalnál se kérhető
)
-
junkpod
veterán
válasz
junkpod #73320 üzenetére
Teclast 98 eddig hozza az elvárásokat.
Fhd videó szépen megy nasról és yt-rol wifivel. Játék eddig csak ilyen golyó lokdoso labirintus van fent ami szépen megy.
Movian player h264 fhd filmet 4 magot 40%-on terhelve jatsza le.
Kamerák lakásban, félhomályban nem túl is izmosak...
Akkuja egy töltésen van túl, érzésre gyorsabban merül mint vártam, de nem én használtam.
Melegedés nem jellemző.
Ha volna kérdés, hogy mit próbálják ki, tegyétek fel. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
sharkypeti #73329 üzenetére
Igen, a falhoz illetve földhöz vágás előtt ez is szokott 'segíteni'
-
sharkypeti
aktív tag
Update. A probléma megoldódott. A "ne zavarj" vagy a "repülős üzemmód" kavart be, pontosan én sem tudom. Igazából addig nyomkodtam már kínomban mindent össze-vissza, míg egyszer csak jó lett.
-
dunc
nagyúr
válasz
sharkypeti #73327 üzenetére
akkor fr
-
dunc
nagyúr
válasz
sharkypeti #73325 üzenetére
Próbáltad elfelejtetni a hálózatot, és újra a jelszót megadni?
-
sharkypeti
aktív tag
ASUS tableten van egy problémám. Egyik napról a másikra nem csatlakozik a wifihez. A wifi jó, minden más eszközön működik. A tablet viszont azt írja: "azonosítási probléma".
Van valami ötlet? Mit tegyek? -
junkpod
veterán
-
junkpod
veterán
válasz
junkpod #73162 üzenetére
Ma meg is jött a Teclast 98, épp csak kibontottam, működik, szép, olyan mint a képeken. DPD UK szállítás holt, ide már DHL-es csomagban érkezett (mentesen), nagyon komoly felfújt csomagolásban.
(azért kellett még várni megrendelés után 2 hétig, mert backorderes volt, amúgy feladástól 12 napot utazott és végig kaptam az értesítéseket tracking appon amikor változás történt)
Élmények később -
dunc
nagyúr
Huawei Tab3 10" , az a kérdésem, tényleg nincs benne automata fényerő, és dupla koppintásos nyitás-zárás?
-
Dronte
aktív tag
válasz
pècsimunkás #73316 üzenetére
Koszi mindkettotoknek! Ranezek a windowsosokra.
Cidalain: A mediabox nem opcio, mert repulon azert hasznalnam idonkent
-
cidalain
veterán
válasz
phoenix1989 #73315 üzenetére
Az m3 csak 8,4-ben van.
Igazabol eszre sem veszed milyen kicsivel nagyobb mint egy 8-as. Szoval kar azon a 0,4-en fennakadni.
8-ban ott van az M2, meg a T3. -
cidalain
veterán
válasz
Dronte #73310 üzenetére
Hat a hdmi abszolut nem szeria mar a tableteken.
Hirtelen nem is tudok olyat mondani, ami uj, es van rajta ilyen.
Ha csak mozizasra hasznalnad szallodaban, semmi masra, akkor esetleg egy TV box opcio jo lehet?(#73313) phoenix1989
Az a baj hogy a profi 8-as ott kezdodik.
Van meg a huawei T3 8, de az csak sima hd felbontas, nem 8 mag, stb. Mondjuk nem is kerul csak 50-be. A ketto kozott nincs mas ertelmes.
Illetve meg lehet venni a huawei M2 8-ast is. Ez ugyan mar 2 eves konstrukcio, de teljesen korrekt. Droid 6 biztosan van ra, 7-es is remlik hogy van/lesz. -
válasz
phoenix1989 #73311 üzenetére
Huawei m3 8"
Samsung tab A6 10.1 T580 -
phoenix1989
őstag
sziasztok!
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
8, de egy két 10 is érdekelne.
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
csak új, vagy refurdbishe
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről (pl. eMAG, Expansys, Amazon, kínai webshopok stb.) való beszerzés is opció?
csak itthon.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
netezés ,film. játék nem feltétlen
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül.
úgy 80k+1
fehér, rózsa arany vagy szürke. rózsaarany a leginkább.
előre is köszönöm -
Dronte
aktív tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék vásárolni, kb. csak filmnézésre használnám utazáshoz, illetve fontos, hogy legyen rajta HDMI (ki tudjam vele pakolni a szállodában tv-re a filmeket)
Ár fontos tényező, minél olcsóbb annál jobb. Kínaiaktól sem rettenek meg
de azért itthon legyen kapható
Köszönöm!
-
pébé
csendes tag
válasz
cidalain #73304 üzenetére
Köszi a választ. Most nézegettem és találtam a Huawei MediaPad M3 8.0 4G 64GB -os tabletet ami árban kb annyi igaz ez 8.4" , viszont sokkal jobb a kijelző és a hardver ami benne van. A snapdragon 435 ami a 10"-os tabletban van az bőven jó filmezéshez illetve netezni ? Játékokra nem használnám.
-
cidalain
veterán
Azert egy 2 gb rendszermemoria elvarhato mar. Ilyen viszont 7"-ban mostansag nincs, igy marad a 8-as meret.
Huawei T3 8" ez ertelmes boltbol veve is 50 alatt van
Ha meg mindi csokkentenel az aron akkor
Lenovo tab3 8" ami 40 kornyeken mar elerhto, ennel ne erdemes lejebb adni(#73303) pébé
Nem konnyitetted meg a dopgom a reszletes leirassal, sot
Filmnezeshez inkab szelesvasznu illene fullHD felbontassal. 3-4 giga ramot 100 alatt ne is keressunk, mert ez a csucsok kivaltsaga, azt meg nem adjak olcsobban, ha LTE is tarsul hozza. Csak egy dolog maradt a szuron
Huawei Mediapad M3 10 Lite LTE. Nem reklamozni akarok, de mediamarktban most eppen belfer a 110-es hatarba, mas ertelmes boltban 115. De van ahop mar 100-ert adjak, de nem tudom milyen garival. A MM biztosan gyarival adja, nem trukkozik. -
pébé
csendes tag
Szeretnék egy androidos tabletet venni mivel ez lenne az első ennek megvásárláshoz kérnék egy kis segítséget.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
10" vagy felette
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új készülék
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről (pl. eMAG, Expansys, Amazon, kínai webshopok stb.) való beszerzés is opció?
Itthon szeretném megvásárolni
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Internet , filmnézés , zenehallgatás
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül.
Max 100-110 ezer
Ha vannak konkrét elképzeléseid, például négymagos processzort szeretnél és 2GB RAM-ot, 3G/LTE modemet, vagy ha épp fehér színű készülékházra vágysz, akkor oszd meg velünk ezeket is, így könnyebben és gyorsabban találhatunk egy számodra megfelelő modellt.
Jó lenne egy 8 magos, minimum 3-4 GB RAM és 3G/LTE modem a szín annyira nem lényeges.
-
evok
csendes tag
Kedves mindenki! 7" vagy 8 " tabletet szeretnék venni. Filmnézés és zenehallgatás lenne a fő csapásirány, ergo legyen a hangja főleg fülessel tiszta, telt, illetve a kijelzője is meglehetősen korrekt legyen. Persze az sem gond, ha mondjuk egy - egy kártyajáték nem akad meg rajta. Az árakról fogalmam sincs, mert az sem baj, ha nem nagynevű a gyártó. Szóval nem biztos, hogy 60.000 forintot szívesen kiadnék mondjuk.
Tippek esetleg? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xbox tulajok OFF topicja
- Macska topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest