- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Amazon Kindle
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- OLED monitor topik
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
L-e-f-i-e
senior tag
Sziasztok,
Segítséget, tippet szeretnék kérni tablet vásárláshoz. Ami a legfontosabb, hogy utazáshoz venném, és ha úgy alakul a neten való böngészést ne csak a 4,5"-ös mobilon hanem egy kicsit nagyobb tableten tudjam megtenni.
Semmilyen játék nem érdekel, a legfontosabb, hogy youtube, böngészés szépen fusson rajta. Tehát a lényeg hogy egy Wi-Fi képes eszköz legyen, 3G, 4G szintén nem érdekes, az van a telefonban, és ez egy olyan kiegészítő eszköz lenne, hogy arra az időre amikor wifi közelben utazgatok, vagy egy szálláson ahol van Wi-fi legyen néha valami amin tudok "netezni".
Tehát ami fontos az az, hogy stabilan fogja és tartsa a wi-fi jelet, és videókat, böngészést kiszolgálja.
Természetesen visszaolvasgattam kicsit, és Mediaban kicsit meg is tapogattam párat, alapjába véve a Lenovo Tab3 A7-10F teljesen megfelelne, semmi sallang, kb pont amire nekem kell, 30 ezernél sokkal többet nem is szánnék rá nagyon...viszont a Mediaban kiállított darabok folyamatosan ledobálták a wi-fit képernyőkikapcsolás után kb mindig... ami kicsit elbizonytalanított, mert pl ha vonaton utazok, joggal aggódhat előre az ember hogy esetleg ezekben mégse olyan jó wi-fi cucc van ami kiszolgálná ezeket az alapokat amire nekem kellene.
A mellette levő Asus Zenpad 7 viszont nem dobta le a helyi wi-fit, és az egész gép egy kicsit "more smooth" érzést adott...pedig a leírás alapján kb tök ugyanaz, persze nyilván én is mint mindenki a legjobbat akarom a legolcsóbban..
Persze az is lehet, hogy a lenovo egy leharcolt darab volt, vagyis darabok, mert volt belőle több is kiállítva..szóval nem tudom.
Az Asus Zenpad 7 persze sokkal csinosabb volt, de azért már 45.000 forintot kértek. Tényleg ennyi lenne a felár, ha egy stabil smooth, készüléket szeretnék, alkalmi netezésre videó nézegetésre?
Ha esetleg van valami tippetek vagy egyéni tapasztalat azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpársportok
- Építő/felújító topik
- PayPal
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest