- CPU léghűtés kibeszélő
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Socket AM4
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
vadkörte #72886 üzenetére
Köszi a tippet neked is és @cidalain-nak is!
Úgy néz ki a Lenovo IdeaTab3 A8 lesz a befutó, ebbe már több 2/16 gb-ok vannak és a 8"as méret tökéletes lesz az utazáshoz, és még tűréshatár 40.000-es árból meg is lehet, Mediaban megnézegettem és nagyon szép smooth volt, wi-fit is szépen vitte szóval ez lesz.
-
L-e-f-i-e
senior tag
Sziasztok,
Segítséget, tippet szeretnék kérni tablet vásárláshoz. Ami a legfontosabb, hogy utazáshoz venném, és ha úgy alakul a neten való böngészést ne csak a 4,5"-ös mobilon hanem egy kicsit nagyobb tableten tudjam megtenni.
Semmilyen játék nem érdekel, a legfontosabb, hogy youtube, böngészés szépen fusson rajta. Tehát a lényeg hogy egy Wi-Fi képes eszköz legyen, 3G, 4G szintén nem érdekes, az van a telefonban, és ez egy olyan kiegészítő eszköz lenne, hogy arra az időre amikor wifi közelben utazgatok, vagy egy szálláson ahol van Wi-fi legyen néha valami amin tudok "netezni".
Tehát ami fontos az az, hogy stabilan fogja és tartsa a wi-fi jelet, és videókat, böngészést kiszolgálja.
Természetesen visszaolvasgattam kicsit, és Mediaban kicsit meg is tapogattam párat, alapjába véve a Lenovo Tab3 A7-10F teljesen megfelelne, semmi sallang, kb pont amire nekem kell, 30 ezernél sokkal többet nem is szánnék rá nagyon...viszont a Mediaban kiállított darabok folyamatosan ledobálták a wi-fit képernyőkikapcsolás után kb mindig... ami kicsit elbizonytalanított, mert pl ha vonaton utazok, joggal aggódhat előre az ember hogy esetleg ezekben mégse olyan jó wi-fi cucc van ami kiszolgálná ezeket az alapokat amire nekem kellene.
A mellette levő Asus Zenpad 7 viszont nem dobta le a helyi wi-fit, és az egész gép egy kicsit "more smooth" érzést adott...pedig a leírás alapján kb tök ugyanaz, persze nyilván én is mint mindenki a legjobbat akarom a legolcsóbban..
Persze az is lehet, hogy a lenovo egy leharcolt darab volt, vagyis darabok, mert volt belőle több is kiállítva..szóval nem tudom.
Az Asus Zenpad 7 persze sokkal csinosabb volt, de azért már 45.000 forintot kértek. Tényleg ennyi lenne a felár, ha egy stabil smooth, készüléket szeretnék, alkalmi netezésre videó nézegetésre?
Ha esetleg van valami tippetek vagy egyéni tapasztalat azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- sziku69: Szólánc.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest