- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireman123
őstag
válasz
juuzer #72753 üzenetére
Én is hetekig agyaltam, hogy ebben az árkategóriában milyen 10"-os tabletet vegyek, nálam is pdf és net volt a felhasználási terület, az Asus Z300M és a Lenovo tab 2 A10-70F között vacilláltam.
Végülis az edigitálnál a mostani akcióban a Lenovo tab 2 A10-70F-et vettem meg 65e-ért, a kijelző felbontás és az akkuidő előny miatt, ..... 1 hete használom, eddig megelégedéssel. A kijelző nagyon szép full hd-s, nem akad (wifin youtube-s full hd-s film is akadás nélkül megy), elég gyors, és az akkuideje kb. 10-11 óra.
Nekem teljesen megfelel, a wifi erősségétől tartottam, eddig nincs vele gond, nem szakadozik, nem dobja el, az oldalakat gyorsan, akadás mentesen betölti. Ami talán negatívum, hogy már két éves modell és 5.0.1 android van rajta és nem fog frissülni a Lenovo oldala szerint, és egy kicsit lehetne hangosabb, ..... mondjuk a tervezett felhasználásra nekem tök mindegy milyen verziójú az android.
Összehasonlítási alapom nincs mással, mivel ez az első tabletem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Légies iPhone halvány színei
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest