Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
HyoRemix
csendes tag
válasz
#29810176 #72368 üzenetére
Elvileg kiváltja, hiszen LTE képes, tehát tudsz vele telózni, csak ugye nem tudom, hogy a "telefon" menü az ugyan úgy meglesz-e, mint telókon. A videókon ott van, de nem láttam h használták... Hülyeséget nem akarok mondani, úgyhogy nézz utána sztem. Less rá youtube-ra, hátha van olyan vidi, sajna én nem érem el munkából, így nem tudok mutatni...
Elvileg wi-fi-s verziókhoz is van olyan app, amivel tudsz telefonálni tabokon, szóval a normál LTE képeseken gyanítom, hogy fülessel menni fog
Én is megvárom, vagyis nem h várom, minden nap nézem, h itt mikor lesz, de sajnos az itthoni Samsungosok sem mondanak semmit... Nem tudják...
Angliában már boltban kapható, Németországban előrendelhető, 13-tól szállítják ahogy Ausztriában is, itthon azt mondták valszeg előrendelhetőség sem lesz, pedig akkor a billentyűzet ingyen lenne hozzá... így viszont mi veszünk mindent teljes áron... M.O. én így szeretlek...Csak kérdés h mikor lesz egyáltalán?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Diabetes - Cukorbetegség
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- Villanyszerelés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - 3 év GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest