Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fireman123
üzenetére
Közben találtam egy levelet is a forgalmazótól, szerintem egyértelműen leírja, mi a helyzet:
"A készülék, ahogy Ön is írta egy év teljeskörű forgalmazói garanciával kerül átadásra, a második évben egy év szoftveres garanciát kap rá.
A készülékek EU régiósak, így a Samsung szakszervize javítja majd, de első évben beviheti Ön is a kiállított számlával a szervizükbe, egyetlen különbség egy gyári garanciáshoz képest, hogy ezt a T580-as tabletet nem tudja beregisztrálni a my.samsung.hu oldalra, hogy második évben megkapja a plusz egy éves kiterjesztést. Minden más, a csomagolás, a készülék menüje, a doboz tartalma, a hardveres felszereltség megegyezik azokkal a típusokkal, amiket a Samsung Magyarország hozott forgalomba.
A vételáraknál feltüntetjük a nettó és bruttó árat is! 27%-os ÁFÁ-s árakkal dolgozunk, minden vásárlásról bruttó 27%-os hivatalos számla készül."
Az, hogy rendes ÁFA-s, engem megnyugtatott. Innentől, ha a seggét a földhöz veri is, jár rá az 1 év garancia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Dr.NX