-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Üdv Urak!
Samung Galaxy Tab A 6 (T580) 10.1-es vs Huawei MediaPad T2 10.0 Pro
A Samu mellett szól a 6-os droid,tud osztott képernyt amit nagyon szerettem a G Pad 10.1-ben, a 7300mha aksi,tetszik az Exynos 7870,de az Mali T830mp2 állítólag elvérzik komolyabb 3d alatt (mondjuk a videó alatt én nem éreztem olyan véresnek).
Vele szemben a Huawei MediaPad T2 10.0 Pro áll ami Snap 615&Areno 405-el van szerelve.
Ebben csak 6600mha-s aksi van és 5.1.1 es Android ami hátrány ugyan akkor a Snapdragonos motyóimmal eddig maximálisan meg voltam elégedve,baromi jól voltak optimalizálva és meggyőzhető vagyok ha ez jobban seder 3d alatt,simábban fut böngészővel mint a Samu.
Előnye,hogy ez lte-s gép,bár ezt én pont nem használnám,viszont ez olcsóbb mint a wifi-s verzió.
Összességében szimpatikus ez a gép,tetszik a külseje és a kezelőfelület bejön és ha jól látom ez is osztott képernyős (erre nem lenne rosz egy kis megerősítés).Ha kicsit is erősebb,simábban fut meggyőzhető vagyok,nem vagyok egy nagy Samu fan.Isten igazából 70%-ban PH-zok,Youtube-ozok rajta és a maradék 30% ami játékkal telik (pl Real Racing 3,Asphalt 8,SW KOTOR,WARSHIP BATTLE:3D).
Egy Z300m-et váltana a fenti két delikvens egyike,de ettől többet akarok,mert az Asus picit,laggolt,picit akadt,néha kicsit eltűnődött,és írás közben konkrétan lemaradt/néha késve jelentek meg a karakterek,ráadásul az Asus telepakolta minden baromsággal,egyszóval ilyet megint nem akarok.
Ezen felül mindkettő 16/2gb és nagyjából egy árban lenne a kettő.A kérdés hogy melyik legyen?
Előre is köszönöm és várom azon tulajokat akiknek személyes tapasztalata van bármelyikkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Okos Otthon / Smart Home
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Reklámblokkolók topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- iPad Pro 11" 3rd gen, M1 8 mag, 8GB, 128GB Wi-Fi + Cellular, , asztroszürke
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- ASUS ROG Zephyrus M16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest