Hirdetés
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- iPad topik
- Kompakt vízhűtés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Üdv Urak!
Samung Galaxy Tab A 6 (T580) 10.1-es vs Huawei MediaPad T2 10.0 Pro
A Samu mellett szól a 6-os droid,tud osztott képernyt amit nagyon szerettem a G Pad 10.1-ben, a 7300mha aksi,tetszik az Exynos 7870,de az Mali T830mp2 állítólag elvérzik komolyabb 3d alatt (mondjuk a videó alatt én nem éreztem olyan véresnek).
Vele szemben a Huawei MediaPad T2 10.0 Pro áll ami Snap 615&Areno 405-el van szerelve.
Ebben csak 6600mha-s aksi van és 5.1.1 es Android ami hátrány ugyan akkor a Snapdragonos motyóimmal eddig maximálisan meg voltam elégedve,baromi jól voltak optimalizálva és meggyőzhető vagyok ha ez jobban seder 3d alatt,simábban fut böngészővel mint a Samu.
Előnye,hogy ez lte-s gép,bár ezt én pont nem használnám,viszont ez olcsóbb mint a wifi-s verzió.
Összességében szimpatikus ez a gép,tetszik a külseje és a kezelőfelület bejön és ha jól látom ez is osztott képernyős (erre nem lenne rosz egy kis megerősítés).Ha kicsit is erősebb,simábban fut meggyőzhető vagyok,nem vagyok egy nagy Samu fan.Isten igazából 70%-ban PH-zok,Youtube-ozok rajta és a maradék 30% ami játékkal telik (pl Real Racing 3,Asphalt 8,SW KOTOR,WARSHIP BATTLE:3D).
Egy Z300m-et váltana a fenti két delikvens egyike,de ettől többet akarok,mert az Asus picit,laggolt,picit akadt,néha kicsit eltűnődött,és írás közben konkrétan lemaradt/néha késve jelentek meg a karakterek,ráadásul az Asus telepakolta minden baromsággal,egyszóval ilyet megint nem akarok.
Ezen felül mindkettő 16/2gb és nagyjából egy árban lenne a kettő.A kérdés hogy melyik legyen?
Előre is köszönöm és várom azon tulajokat akiknek személyes tapasztalata van bármelyikkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest