Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Milka 78

nagyúr

Üdv Urak!

Samung Galaxy Tab A 6 (T580) 10.1-es vs Huawei MediaPad T2 10.0 Pro

A Samu mellett szól a 6-os droid,tud osztott képernyt amit nagyon szerettem a G Pad 10.1-ben, a 7300mha aksi,tetszik az Exynos 7870,de az Mali T830mp2 állítólag elvérzik komolyabb 3d alatt (mondjuk a videó alatt én nem éreztem olyan véresnek).

Vele szemben a Huawei MediaPad T2 10.0 Pro áll ami Snap 615&Areno 405-el van szerelve.
    Ebben csak 6600mha-s aksi van és 5.1.1 es Android ami hátrány ugyan akkor a Snapdragonos motyóimmal eddig maximálisan meg voltam elégedve,baromi jól voltak optimalizálva és meggyőzhető vagyok ha ez jobban seder 3d alatt,simábban fut böngészővel mint a Samu.
    Előnye,hogy ez lte-s gép,bár ezt én pont nem használnám,viszont ez olcsóbb mint a wifi-s verzió.
    Összességében szimpatikus ez a gép,tetszik a külseje és a kezelőfelület bejön és ha jól látom ez is osztott képernyős (erre nem lenne rosz egy kis megerősítés).Ha kicsit is erősebb,simábban fut meggyőzhető vagyok,nem vagyok egy nagy Samu fan.

Isten igazából 70%-ban PH-zok,Youtube-ozok rajta és a maradék 30% ami játékkal telik (pl Real Racing 3,Asphalt 8,SW KOTOR,WARSHIP BATTLE:3D).

Egy Z300m-et váltana a fenti két delikvens egyike,de ettől többet akarok,mert az Asus picit,laggolt,picit akadt,néha kicsit eltűnődött,és írás közben konkrétan lemaradt/néha késve jelentek meg a karakterek,ráadásul az Asus telepakolta minden baromsággal,egyszóval ilyet megint nem akarok. :N

Ezen felül mindkettő 16/2gb és nagyjából egy árban lenne a kettő.A kérdés hogy melyik legyen?
    Előre is köszönöm és várom azon tulajokat akiknek személyes tapasztalata van bármelyikkel. :R

Új hozzászólás Aktív témák