Hirdetés
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikemyers133
csendes tag
Sziasztok,
Tablet vásárlásra adtam a fejemet. Karácsonyra szeretném meglepni vele a családom.
Elsősorban HD videók nézése, böngészés, torrentezés, megfelelő Wifi vétel lenne az elsődleges szempont.
2Gb Ram, Micro Sd kártya bővitési lehetőség és android 5.0 ami nélkülözhetetlen számomra. Nem nyúznám nagyon, de sokat vagyok uton tehát a SIM kártya foglalat is jó szolgálatot tenne. Nyilván ez csak extra, nem létszükség.A keret kb 50 rongy. Erre gondoltam-
https://edigital.hu/wifi-tablet/lenovo-ideatab3-a8-za170171bg-16gb-wifi-tablet-black-android-p465534
Mit szoltok , megéri az árát?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő