Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajkó
őstag
Sziasztok! Nem tudom mennyire új a lista, így kérdezek inkább.
Szeretnék egy tabot, ami 10" körüli vagy a feletti, de azért bírja az akksija. Netezni, facebook-ozni, youtube-ozni (legalább 720p-vel), és filmet nézni szeretnék vele(jó lenne ha vinné szépen a full hd anyagokat, hogy ne kelljen válogatni annyit, meg még egy darabig ne legyen vele baj).
Szóba jöhet új, de használt is, ha vállalnak rá "garit".
Szeretem ha van gari szóval szóba jöhet akár részlet fizu is, de ha van bestbuy csájnában akkor az is érdekelhet, feltéve hogy egy kipróbált típusról van szó!
Szeretném minél olcsóbban megúszni (30-40), de részletre akár többet is be tudok vállalni...
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Bundle topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nők, nőügyek (18+)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest