Új hozzászólás Aktív témák

• xido

csendes tag

Van egy samsung galaxy note 2 (5,5-1280*720-2gram/16g tár)telefonom..most tabletet vennék,de szeretnék hosszú távra tervezni..
    bohóckodni kaptam kölcsön egy huawei mediapad 7 lite-ot (7es kijelző-1024*600-,1g ram/8g tár)
    és brutálisan érzem a különbséget a telefon javára..szóval tabletben minimum olyan gyorsat keresek..
    kijelző legyen 10..lehetőleg 1920*1080/1200 felbontással..minimum 2g/16g..80e a max..
    láttam már mindenfélét..lenovot,aspiret,samsungot..de valamibe mindig bele lehet kötni és a fórumok se egyöntetűen biztatók 120e alatti gépeknél...gyűjtögetni meg nem akarok 3g/32g monstrumokra,mint a samsung s darabok,mert mindig lesz jobb,amiért az ember eltökölheti az időt...
    felhasználás a szokásos...ebook,online tv,rádió,böngészés,játékok szintjén nem akarok nfs-ezni meg brutális 3d dolgokkal,max hitman go vagy deus ex go legyen akadásmentesen (ez a huawei a hitmanre azt dobta ki,hogy oké,futhat..deus exre már nem..mégis a hitman elment a logóig,aztán közben ment a zene..a note 2 meg röhögve futtatja)...szóval segítsetek srácok,mert amibe belezúgtam,arról még senki se tud semmit és csak egy cég árusítja itthon,akinek meg iszonyat negatív a reputációja (hannspree 13as titan 2)

na előre is köszi bárkinek

Új hozzászólás Aktív témák