Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
Végül a Samsung mellett döntöttem, mivel azt egy barátomtól tudtam megvenni, így mindent tüzetesen át tudtam nézni, az amoled panel megfogott és mert közelebb is volt.

Másfél napos használat után annyit tudok mondani, hogy tetszik, tényleg gyönyörű a kijelzője, a képernyő felosztás hasznos funkció, a 4:3-as képarány nem zavaró filmezés közben sem. A beépített ujjlenyomat-olvasó viszont az iphonomban sokkal pontosabban működik (szerintem több profilt létre fogok hozni egyetlen ujjamnak, mert ez az 1 profil nem mindig elég).Egy androidos kérdés, ha alaphelyzetben jobbra húzom el a képernyőt, akkor a Flipboard Briefing jön be, ezt hol lehet kilőni, vagy megváltoztatni, hogy más legyen a helyén?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Dr.NX