-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
andris1602
aktív tag
Sziasztok.
Szeretnék a közeljövőben venni egy tabletet, és nézelődtem, de tanácstalan vagyok kicsit, ezért a segítségeteket kérem.
Amik tetszenek: Az egyik a Lenovo Tab 2 A10-70, de ebből az LTE/3G verzió itthon 100e Ft..
A másik az Alcor IQ935R, nem, amiben sajnos nincs SIM kártyának hely, ráadásul nem tudom hogyan fér meg a két rendszer, de valamiért nagyon bejövős.. Az 70 körül mozog.Ebben az ársávban (70) gondolkodtam, jó lenne egy normális kijelző, mert valószínűleg olvasni, filmezni, netezni fogok rajta. Méretre 8, de inkább 9 és 10 inch között. Játszani nem szoktam, nem hiszem, hogy most kezdeném el. A 3G jó lenne, de ha azon kívül minden másban stimm, lehet, hogy lemondok róla.
Még egy kérdés: Egyik tabletnél sem láttam a specifikációk között, hogy lenne karcálló bevonat a kijelzőn.. Ez normális? Mármint, van rajta és annyira evidens, hogy nem is említik, vagy nincs rajta semmi védelem?
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- iPad Pro 3.gen 11" WiFi / 128GB / Silver (237)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest