-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redlight2
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van a családban egy Navon Predator 7"-es tablet.
Anno mikor meg lett véve, akkor elég sok minden ment rá. Sok sok játék is. Sok ideig nem használtam csak a család többi tagja, így nem volt rálátásom mit csináltak és mit nem.
Most viszont azzal szembesülök, hogy nem tudok semmit telepíteni rá, mert azt írja kevés a belső tárhely.
Két részre van osztva, ahogy néztem (nincs bővítve memória kártyával). Az egy 0,99 GB a másik pedig 4,50GB. A probléma annyi, hogy 0,99 GB-s particiónál 100-200 mega szabad hely van, míg a másiknál 3GB. Mindent letöröltem amit csak lehetett (obb mappából is), de a kisebbik tárhelynél a helyzet nem igazán javult..csak nagyobbiknál.
De így se tudok telepíteni még azt sem, amit anno újkorában engedett. mitől telhetett be ennyire a kisebbik tárhely? Hogy tudnám lepucolni a belső tárhelyet? Mit tehetnék? (annyira nem vagyok otthon az androidban)
Android 4.2.2 van a tabon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Bestbuy játékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Battlefield 2042
- Futás, futópályák
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest