- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Blu-ray lejátszók
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Végre a Logitech is bemutatott egy analóg klaviatúrát
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dendytv
senior tag
válasz Redlight2 #69342 üzenetére
10.1"-hoz pont jo a felbontása (1920x1080 ) csak TFT IPS még mindig jobb mint a sima TFT el lehet lesz majd használni. Az Android száma is jo (6.0) a CPU-ját azt nem egészen vágom de 8-magos ha jol látom egyik 4-mag 1400Mhz másik 1100Mhz. Video felbontása is jo a FullHD csak az a baj hogy memóriát nem nagyon ír (RAM) de ha lenne benne vagy 2-GB akkor szerintem 20e simán megér ! [link] Itt ugye pont 2GB-ramot ír csak itt már IPS LCD kijelzővel és itt a CPU-nak is 1.2Ghz-t ír. Szóval ha lehet az útóbbi honlapnak hinni és tényleg 2GB-RAM van benne akkor 20e-et megér
[ Szerkesztve ]
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Dendytv
senior tag
válasz Redlight2 #69346 üzenetére
Úgyan nincs mit
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
cidalain
veterán
válasz Redlight2 #71905 üzenetére
Voda az altalaban alcatel es zte cuccokat nevez at, de hogy az adott keszulek mi, azt passzolom. Probaltam utananezni, de semmi konkretumot nem talaltam, bar teny hogy nem kutatomunkat csinaltam.
A spec tenyleg ok. Tapasztalatom nincs vele.(#71906) Yasuo
Persze az OTG es eger kombinacio mukodik az LG tabokon. De pl Bluetooth egerrelbis probalkozhatsz, akkor nem kell OTG kabel.
Kijelzot semmikepp se itthon vagyel, draga, mint a csuda. Ebay, aliexpress, esetleg amazon. Ha megerkezett, a hardverapron tuti hirdet kijelzocseres szolgaltatast, olcson ki fogjak cserelni. Bar nagysagrendileg olyan 10-15 biztos lesz a mutatvany, de fingom sincs mennyi egy kijelzo, nem neztem utana.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest