- RAM topik
- Projektor topic
- Monitor hiba topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Redlight2 #71905 üzenetére
Voda az altalaban alcatel es zte cuccokat nevez at, de hogy az adott keszulek mi, azt passzolom. Probaltam utananezni, de semmi konkretumot nem talaltam, bar teny hogy nem kutatomunkat csinaltam.
A spec tenyleg ok. Tapasztalatom nincs vele.(#71906) Yasuo
Persze az OTG es eger kombinacio mukodik az LG tabokon. De pl Bluetooth egerrelbis probalkozhatsz, akkor nem kell OTG kabel.
Kijelzot semmikepp se itthon vagyel, draga, mint a csuda. Ebay, aliexpress, esetleg amazon. Ha megerkezett, a hardverapron tuti hirdet kijelzocseres szolgaltatast, olcson ki fogjak cserelni. Bar nagysagrendileg olyan 10-15 biztos lesz a mutatvany, de fingom sincs mennyi egy kijelzo, nem neztem utana. -
Dendytv
senior tag
válasz
Redlight2 #69342 üzenetére
10.1"-hoz pont jo a felbontása (1920x1080 ) csak TFT IPS még mindig jobb mint a sima TFT el lehet lesz majd használni. Az Android száma is jo (6.0) a CPU-ját azt nem egészen vágom de 8-magos ha jol látom egyik 4-mag 1400Mhz másik 1100Mhz. Video felbontása is jo a FullHD csak az a baj hogy memóriát nem nagyon ír (RAM) de ha lenne benne vagy 2-GB akkor szerintem 20e simán megér !
[link] Itt ugye pont 2GB-ramot ír csak itt már IPS LCD kijelzővel és itt a CPU-nak is 1.2Ghz-t ír. Szóval ha lehet az útóbbi honlapnak hinni és tényleg 2GB-RAM van benne akkor 20e-et megér
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 5 64GB Cellular Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4256
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest