Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtend
senior tag
válasz
Polllen #58539 üzenetére
Annyira nem marad el...de mitől is?
Pl Samu s 8.4-től?? Attól sem... Asszem árukeresőn van összehasonlítás is, ott is láthatod egyes különbségeket
Androidnál sokszor előfordul "akadás", de ha használtál már androidot (telón v. más eszközön) akkor nem feltűnő
Mondjuk már leírtam ezt a Tab s 10.5 topikjában is amikor valaki ipadhoz hasonlította, hogy ebben a témában nem vagyok kompetens, mert sohasem használtam apple terméket
nem is hiszem, hogy fogok...nem a presztízs márka miatt (mert szerintem az), hanem pl az ára miatt vagy mert nincs szükségem pl Mac-re
Szvsz ios-t és android-ot fullba nem is lehet összehasonlítani...ok-ok, hogy mind a kettő egy OS, de teljesen más világ
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest