- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Hali
Gondoltam megosztom a tapasztalatom az új Hp Slatebook x2 10 es tabomról.
Eredetileg nem billentyűzeted dokkolóst akartam venni de elég olcsón sikerült hozzájutnom(bolti árhoz képest) és végül emellett döntöttem. A tablet nagyon gyors. Tetszik. Jól lehet rajta böntészni és játszani is. Wifijével sem volt semmi bajom szóval tudom ajánlani másnak is.
Ami pici negatívum lehet pár embernek hogy játék alatt eléggé felmelegedik a hátulja a tabnak. Engem nem zavar különösebben de sokaknak ez tudom nem szimpi. Ami még pici negatívum hogy a kijelző nem annyira szép képet ad mint az ipadom. Kicsit sárgásabb a kép. Ha nem egymás mellett van a 2 tab akkor nem feltűnő mert én már hozzászoktam.Ami miatt viszont aggódok hogy már vagy 6-8x lefagyott a tablet játék közben(kb 1 hónapja használom). Hangszóró bekapcsol recsegő hangot adva és szétesik a kép. Csak a kikapcsolás segített rajta. Nem tudom eldönteni hogy tuti hardverhiba és gariztatni kéne vagy csak túlmelegedik. Jellemzően erőforrásigényeysebb játékoknál szokott így lefagyni. Csak gariztatni is macerás ezzel a hibajelenséggel hogy néha lefagy. beveszi a szervíz aztán nekik nem fagy le akkor meg csak szopok hogy nincs tabom hetekig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest