Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Hali
Gondoltam megosztom a tapasztalatom az új Hp Slatebook x2 10 es tabomról.
Eredetileg nem billentyűzeted dokkolóst akartam venni de elég olcsón sikerült hozzájutnom(bolti árhoz képest) és végül emellett döntöttem. A tablet nagyon gyors. Tetszik. Jól lehet rajta böntészni és játszani is. Wifijével sem volt semmi bajom szóval tudom ajánlani másnak is.
Ami pici negatívum lehet pár embernek hogy játék alatt eléggé felmelegedik a hátulja a tabnak. Engem nem zavar különösebben de sokaknak ez tudom nem szimpi. Ami még pici negatívum hogy a kijelző nem annyira szép képet ad mint az ipadom. Kicsit sárgásabb a kép. Ha nem egymás mellett van a 2 tab akkor nem feltűnő mert én már hozzászoktam.Ami miatt viszont aggódok hogy már vagy 6-8x lefagyott a tablet játék közben(kb 1 hónapja használom). Hangszóró bekapcsol recsegő hangot adva és szétesik a kép. Csak a kikapcsolás segített rajta. Nem tudom eldönteni hogy tuti hardverhiba és gariztatni kéne vagy csak túlmelegedik. Jellemzően erőforrásigényeysebb játékoknál szokott így lefagyni. Csak gariztatni is macerás ezzel a hibajelenséggel hogy néha lefagy. beveszi a szervíz aztán nekik nem fagy le akkor meg csak szopok hogy nincs tabom hetekig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest