Új hozzászólás Aktív témák

• ityam

őstag

Hali

Gondoltam megosztom a tapasztalatom az új Hp Slatebook x2 10 es tabomról.

Eredetileg nem billentyűzeted dokkolóst akartam venni de elég olcsón sikerült hozzájutnom(bolti árhoz képest) és végül emellett döntöttem. A tablet nagyon gyors. Tetszik. Jól lehet rajta böntészni és játszani is. Wifijével sem volt semmi bajom szóval tudom ajánlani másnak is.
    Ami pici negatívum lehet pár embernek hogy játék alatt eléggé felmelegedik a hátulja a tabnak. Engem nem zavar különösebben de sokaknak ez tudom nem szimpi. Ami még pici negatívum hogy a kijelző nem annyira szép képet ad mint az ipadom. Kicsit sárgásabb a kép. Ha nem egymás mellett van a 2 tab akkor nem feltűnő mert én már hozzászoktam.

Ami miatt viszont aggódok hogy már vagy 6-8x lefagyott a tablet játék közben(kb 1 hónapja használom). Hangszóró bekapcsol recsegő hangot adva és szétesik a kép. Csak a kikapcsolás segített rajta. Nem tudom eldönteni hogy tuti hardverhiba és gariztatni kéne vagy csak túlmelegedik. Jellemzően erőforrásigényeysebb játékoknál szokott így lefagyni. Csak gariztatni is macerás ezzel a hibajelenséggel hogy néha lefagy. beveszi a szervíz aztán nekik nem fagy le akkor meg csak szopok hogy nincs tabom hetekig.

Új hozzászólás Aktív témák