-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoki
csendes tag
Sziasztok!
Barátnőmnek szeretnék karácsonyi ajándékként tabletet vásárolni, ehhez szeretnék segítséget kérni, ugyanis én egyáltalán nem vagyok otthon a témában.
A téma összefoglalójában található kérdésekre a következő válaszokat tudom adni:
Hány hüvelykes legyen a kijelző? Minimum 7.
Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Újat.
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? Külföldön élek, ezért itt fogom megvásárolni.
Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) Pontosan ezekre. Internetezés, filmnézés, YouTube, Facebook, játékok.
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Körülbelül 50000 Ft-ot.
Az alapján, amit eddig olvastam, az Asus Memo Pad 7 (ME176C) jó választásnak tűnik. Mit gondoltok? Van még esetleg más tippetek? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest