Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Asus ME103k.Elég erős soc-t kapott ráadásul a fent említett 8 colosoknál kissebb a felbontása,így szerintem nagyon hasíta a gép.
Én pl.10.1-et használok és csak jót tudok róla mondani,stabil,fürge,felhasználó barát,viszont 200 euroért nem egy nagy üzlet (itt 64-ért is megkapható).Az Asus viszont 100 ropi itt (szinte nem is kapni itt olyan friss) és azért az más kategória mint az LG,leszámítva a képernyő felbontását,mert az mindkét gépnél ugyan az. -
taip
senior tag
Szerintem nézegesd a specifikációkat (én fejből nem vágom mindet) plusz az árakat, ugyanis Mo-n pl. nem túl elterjedt a Tab Pro 8.4 (nem tudom hivatalosan kapható-e, vagy csak magánimporttal.) Tehát lehet, hogy nekünk nincs sok információnk, tapasztalatunk róla.
Szóval szerintem elég erősnek tűnik, főleg ennyi pénzért, de majd hátha benéz ide egy szaki, aki közli, hogy az évtized vétele ennyiért

-
csendes
addikt
Barátnőnek:[LG G PAD 8.3]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- iPad Pro 12.9 + Smart Folio tok "Új állapot"
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Eladó 2db Pixel 7
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

én 10 colos tabletet használok otthon (céges) de nem szeretem mert nehéz és kényelmetlen tartani egy kézzel, sokkal jobb egy 7-8 colos
Dr.NX