Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
antibes2000
tag
válasz
kurtuzov #53376 üzenetére
nekem szerda délután szóltak, hogy mehetek érte. Azóta ismerkedünk vele. Eddig nagyon brutál. Iszonyú gyors, semmi akadás, kijelző nagyon szép, MIMO antenna hihetetlen, 2,4 GHZ-n UPC neten 105 Mbit/sec sebességet mérek. van egy Note 2014 is, azzal csak 50 Mbit/sec mérhető.
Egyetlen hiba, hogy már az Antutu alatt kezdett melegedni ( igaz az 50,000 pont kárpótolt érte), és kicsit komolyabb játékoknál is erősen melegszik. Még nem zavaró, csak furcsa.
MIUI viszont érdekes, 4.7.11-el jött, tegnap töltöre tettem, és mire levettem a töltőröl 4.10.10. volt rajta, pedig nem is akartam frissíteni, szerintem véletlenül megnyomhattam a reboot gombot? vagy nem tudom mi eredményezte az automatikus frissítést, semmire nem kérdezett rá. Mondjuk egyikben sincs magyar menü. A 3-4 kinai app meg érdekes, tegnap pl. kínai slágereket hallgattunk a lányommal. :-) szerintem nem töltöm le a magyar ROM-ot rá, marad az angol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Nyaralás topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest