-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vettem egy ilyen tabletet: WayteQ xTAB 9.
Nem túl jól sikerült választás, de nekem megfelel, mert nem játszom, és szép a képe. Sajnos a tárat itt is szétosztották, és csak az 1GB-os részre lehet telepíteni. Már majdnem tele van. Ez sem teljesen igaz mert néhány utólag feltett progit enged áttenni, néhányat meg nem. Nem tudom mi az elv.
A gépnek van saját topic-ja, de senki sem válaszol benne. A wayteQ-nek is van saját levelezőlistája, de ott sem kapok választ.
Gondolom root-olni kellene.
Rockchip 3188
Android 4.4.4
Kernel 3.0.36A google-on már kerestem, de nem találtam megoldást csak a 4.2.2-re. Azt nem merem, hogy itt is megy-e. A Superuser-t letöltöttem, de telepíteni akar valamit amit csak recovery módon lehet. Itt bejön egy fekvő robot és a hangerő fel gombra egy menü, de ott már nem értem mit kellene tennem. Annyit azért értek, hogy jól el tudom rontani.
Tud valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Airsoft
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest