- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
fujifilm1
senior tag
Sziasztok,
Megjott a SmartQ T10.
10 colos 4:3 oldal arany.specko itt: http://en.smartdevices.com.cn/Products/Ten/201104/01-84.html
Jo aron itt : http://hardverapro.hu/apro/smartq_t10_tablet_cortex_a9_8gb_kapacitiv_10_azonn/hsz_1-200.html
Semmi kozom a hirdetohoz, csak en "megszivtam" a vamot, (csunyan
azert mondom hogy más esetleg meguszhatja ...A keszulek jo. Olvasasra jobb nem igen lehet. Mert gyors, eros a HW, és kényelmes a sajat olvaso progija. Az adobe reader lassabb!!
Mozizasra ahogy Zodiak mondja lehet jobb a 16:9 de nekem teljesen megfelel. És mindent lejatszott amit probaltam!!!
Aki megbaratkozik a nem kapacitiv erintokepernyovel, annak kivalo, mert eleg jo az erinto erzekenysege, a kepe pedig eleg szép, és a gep gyors.
Nekem mar minden fut es ezert nem is kell sokat kuzdeni....Nincs fagyas, akadás, hoszu az akuido, megbizthato a mukodes.
Egyedul egy dolog van ami nem mukodik jol az a Flash hangja - a 10.3 as flash hangja nem szol a bongeszobol, de a youtube alkalmazasban viszont igen.
Ennel bovebben talan kicsit kesobb irok, de oszesegeben ajanlom.
Nincs benne 3G, TV OUT, és kamera, de nekem nem is kell.70e korul nem talaltam ilyen eros és 4:3 oldalaranyu 10 colos gepet.
Most irok egy cikket ha kesz belinkelem.
Udv,Robi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest