- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Asztrofotózás
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
válasz
czanga #49520 üzenetére
Az is kehet, hogy rosszakat fogtam ki, mondjuk hibas darabokat. Orulnek ha hasznalhato lenne szamomra es ez valoban nem takar nagy igenyeket csak jatsza le a videokat nirmalisan es , normalisan lehessen bongeszni.
Azt mondjuk tovabba eszrevettem, hogy a mozgas erzekekese is gyatra. Keotelenseg vele a kedvenc repuligep lsndolassal ksocsolatos jatekat jatszani mert issze vissza erzekel.Azt gondoltam ha hasznalhatosagbsn ez egy iPhone 4s szintjet meguti akkir mar jo de sajnos nem tart ott se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest