Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
Pipo s1 Pro:
Banggood-ról vettem 102 USD-ért, 2 hét alatt megjött.
Ami nem tetszik:
-kamerák jelzésértékűek, nagyon sz@r képeket csinálnak
-a betekintési szög nem túl jó
-lehetne hangosabb
-Youtube fektetett kijelzőnél egy moviera nyomva azonnal teljes képernyősre nyit és nem is lehet kicsiben nézni és közben nézni a többi találatot v a kommenteket, ezt csak álló orientációnál tudja
- a képernyő elalvás ideje bugos, 2 percre állítva 1 perc lesz, 1 percnél fél, 30 mp-nél 15, 15-nél pedig nem alszik el soha
- a wifi kikapcsol akkor is altatáskor, ha úgy állítom be, h soha ne kapcsoljon ki -> Advanced Wifi lock nevű progival szépen orvosolhatóAmi tetszik:
-Antutu: 18442
-érzésre is van benne kraft rendesen
-tegnap este óta gyepálom, nem fagyott le egyszer sem
-tud magyarul
-Fülhallgatóval kimondottan szépen szól, alapzaj nincs
- az akksi meglepően jól bírja (gondolom ez betudható a 28nm-es RK3188-nak): éjfélkor húztam le a töltőről, akkortól egy órát nyomkodtam meg játszottam, utána reggel 7-től 12-ig is elég sokat nyomkodtam (azért nem folyamatosan), programokat töltöttem, telepítettem, próbálgattam... most 15 órája megy és még mindig 41%-on áll. 3200-as akksitól ez több mint szép eredmény. Jah és a fent említett okok miat ttelepített Advanced Wifi lock sem okoz szembetűnő merülést alvó állapotban.
-eddig még semmiféle programmal nem volt gondja amit feltettemEnnyi pénzért jelen állapotában abszolút megérte.
Ha még eszembe jut vagy kiderül bármi, írok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi pad 7 pro 16/512 Gb+1 db üvegfólia
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest