Hirdetés
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freesia
csendes tag
válasz
tjb007 #38713 üzenetére
laszlohu, belajkl, tjb007, vlevi!
Köszönöm szépen a válaszokat! Az én szívemhez is az Asus áll közelebb, megkönnyebbültem, hogy mások is azt látják jobbnak a terveimhez.
Nem tudom, hogy a 15 méteres wifi hatótáv reális elvárás-e, mert sok helyen olvastam rosszakat, igaz, nem az általam kinézett márkákról. Fogalmam sincs, mennyi a normális.
Wifin át tudom küldeni a képet (és a hangot is) a tv-re? (IP-tv + CRT tv) Pl.: film, játék, netezés,...
A kapacitív stylus-ból elég széles a skála, 300-12600 Ft-ig láttam. Szerinted milyen árban volna reális az Asushoz? Mind ilyen kis bufli végű? Azt hittem, hegyesebb. Semmi lényegi különbséget nem tudtam fölfedezni rajtuk, csupán a súlyukban tértek el egymástól egy kicsit a leírás alapján. Tudnak ezek bármit azon kívül, hogy az ujjamat helyettesítik (és pontosabban céloznak)? Kell bele elem vagy csak egy "bökő" és kész?
Úgy érted, hogy az online játékok akadoznak vagy el sem indulnak vagy az egyik rendesen megy, míg a másik sehogy? Vagy mi a helyzet?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- bambano: Bambanő háza tája
- Cipő topic
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 1 (16 GB, Wi-Fi, Silver) Gyári dobozában, töltővel
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest