Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Plazma TV topic
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Milyen videókártyát?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Alaplap-proci probléma
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz Freesia #38733 üzenetére
"Wifin át tudom küldeni a képet (és a hangot is) a tv-re?"
Nem tudod.
"A kapacitív stylus-ból elég széles a skála, 300-12600 Ft-ig láttam. Szerinted milyen árban volna reális az Asushoz?"
Igazából mindegyik ugyanazt tudja, szóval nem feltétlen érdemes 9000 forintért venni egyet, mert semmivel sem fog többet tudni, mint az 1000 forintos.
"Mind ilyen kis bufli végű?"
Igen.
"Azt hittem, hegyesebb."
Olyan is létezik, de az csak speciális panelekkel működik.
"Tudnak ezek bármit azon kívül, hogy az ujjamat helyettesítik (és pontosabban céloznak)?"
Nem tudnak semmi mást.
"Kell bele elem vagy csak egy "bökő" és kész?"
Nem kell bele elem.
"Úgy érted, hogy az online játékok akadoznak vagy el sem indulnak vagy az egyik rendesen megy, míg a másik sehogy?"
Igen, úgy értem.
-
Freesia
csendes tag
válasz Freesia #38733 üzenetére
Sziasztok!
Még az jutott eszembe, hogy a jövendőbeli tabomra elkélne valami biztonsági szoftver is. Ugye? Tűzfal? Antivírus? Ti milyen ingyenes progit tudnátok ajánlani? (Ja, erre: ASUS MeMO Pad HD 7) Vagy eleve föl van szerelve minden alapvetővel az ilyen holmi és csak használni kell? Végülis annyiféle dolog van rajta gyárilag, logikus volna, ha a második leglényegesebbre is gondolnának. (Azaz: 1. operációs rsz., 2. biztonsági szoftver, 3. bármi más)
Érdekelne még pár jó, megbízható oldal is, ahonnan ingyenes játékokat és egyebeket lehet letölteni legálisan. Bár arra gondoltam, legalább 1 hétig nem telepítenék rá mást, csak a gyári cuccal használnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple asztali gépek
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Vicces képek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- iPhone topik
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- 4db HP Elite x2 G4 tablet, i5-8365u, 8GB DDR4, 256GB NVME, FHD, GARI, SZÁMLA
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- iPad Pro 11 M4 256GB Wi-Fi fekete színben tokkal dobozában
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest