-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
Acer Iconia A1-810 WiFi 16GB
Külső: Hátlap fehér, matt műanyag, egész jó fogású. Körben szürke alumínium hatású keret. Allított pozícióban szemben alul jobb oldalt mUSB, balra mellette a 3.5 jack. Jobb oldalt alul mHDMI, középen mikrofon, felette SD slot, felül VOL+- gomb. Felül jobb oldalt a POWER gomb. Szemből nézve hátul bal alsó sarokban 1 hangszóró, bal felsőben a kamera, vaku nincs. Elöl középen van a kamera. Fényérzékelő nincs. Kijelző 2 oldalán vékonyabb, alul szép nagy keret. Összerakás minősége egész jó, sehol sem mozog. Meglepő a vastagsága a Tab7+ után, de nem vészes. Súlyra 410g, megmértem. Könnyűnek tűnik, ezért fura a vastagság.
Kijelző: Nem rossz, kicsit pixeles, de engem nem zavar. Színek szépek, semmi extrát nem tapasztalok. Max fényerő közepes, lehetne több, bár nekem beltérre kell, arra jó. Betekintési szögei viszont jók.
Érintőkijelző: 10 pontot érzékel, az SGS-é finomabban érzékelt, de még nincs rajta rendesen a fólia, lehet azért.
Kamera: Este beltérben szar. Tud fullHD-t, talán napfényben jó valamire. Elsőt nem próbáltam.
Oprendszer: Android 4.2.2, szerintem az Acer semmit nem rakott rá pár progin kívül.
Akku: még töltőn van, érdekes, hogy aktív használat közben nem bírja tölteni, de legalább nem is merül.
Benchmark: Antutu 12719, azt hozza amit a Nexus 7.
Ár: 16GB WIFI 59.900,- 8GB WIFI (!!!) 54.900,- INNEN vettem pár darabjuk van raktáron, ma érkezett.
Előzőm egy SGS Tab7+ volt, ahhoz képest viszonyítottam.
Ipad Minihez képest (volt párszor a kezemben): nagyobb, súlyra sztem hasonló, de nyilván vastagabb, gagyibbnak tűnő. Ja, és nem jó rá az Ipad Mini fóliája: azt vettem én is, de mindkét oldalt és alul-felül fél-fél centivel kisebb.
Ha kérdés van, ide írjátok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest