Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HTPC (házimozi PC) topik
- Autós kamerák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
dknight
tag
Sziasztok!
Új vagyok a tabletek világában, bár ez a topic sokat segített a versenyzők szűkítésében.
Kérdésem az lenne, hogy érdemes-e várni a Wayteq 70dci-re (elvileg a Ramos W28-ával egyezik nagyjából), vagy símán best buy továbbra is a Prestigio 7.0 pro duo - ami végre újra kapható több helyen is?Nekem android ismerkedésre (a telóm symbian-os), az asszonynak netezésre kéne. Tudom, hogy mind a kettő elegendő hardver szempontjából, csak érdekel a véleményetek, hogy melyiket érdemesebb. Sajnos a Ramos w28-ról nem tudtam meg sokat a fórumokból, külföldi oldalakról, ezért a vason túl nem nagyon tudom hasonlítani.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest