Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
válasz
spiritex #29584 üzenetére
Ennyi marhaságot rég olvastam. Az már nem is férfi, aki nem akar mindennap más főzött rommal kísérletezni a telefonján, hanem egyszerűen csak használni akarja? Esetleg az nem jutott eszedbe, hogy az embereknek más hobbijuk is lehet, mint azzal tölteni az időt, hogy az androidos kütyüjüket buzerálják egész nap? És ki tudnak fizetni néhány EUR-t pár alkalmazásért, nem csak a warez jár az eszükben? Én iphone-t használok, de az androiddal sincs semmi bajom, együtt tudnék élni vele, sőt éppen egy androidos tabletet akarok venni, azért látogatok mostanában többet ebbe a topikba. Az más kérdés, hogy magam is utálom azokat, akik az iphone-t státuszszimbólumnak tartják, és úton-útfélen mutogatják. Én nem tartozom közéjük, hanem egyszerűen szeretem használni az ios-t, azért tartom. De ne várd, hogy bárki is leboruljon előtted, mert most megmondtad a tuti frankót az embereknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- DJI topic
- Wise (ex-TransferWise)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium 96%, 2025.12.02 Apple gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest