Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
Na elkészült a mű
Csináltam videót a pennys gépről.
A hanggal nefoglalkozzatok a videovágó szoft kicsit bekavart.
Meg összevágtam kicsit normál esetben csak a szerencsétlenkedés látszana inkább.TESSÉK katt majd hd-re.
Tartalma:
- Temetőőr kérésére sötétben körbeforgatós vidi, hogy vhol áttűnik-e a házán a fény az összeillesztéseknél.
Tünet: nekem nem. A bevillanás amit látni rajta az más fényforrás tükröződése a házon.- Egy pendrive test (8gb-os Kingstone). Tünet: azzal megy faszán a dolog.
- 3G stick (Zte MF637), Tünet: látja ugyan de nem kezeli
- Kártyaolvasó (Vmi noname kütyü), Tünet: ezt is látja de nemkezeli.Valszeg OTG kábel gebaszom lesz. Holnap megyek boltokba próbára a kábel miatt. Kérek ott egyet hadd próbáljam ki. Ez a hiba miatt nemakarnám visszavinni cserére mert tetszik a tab.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 2 128GB Wi-Fi Szép állapot, eredeti dobozában
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Hibátlan, karcmentes Kobo Libra Colour Black e-book olvasó ~ 20 hónap magyar bolti garival! -
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest