Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezlike1
csendes tag
Szevasztok,szép napot!
Vettem egy Modecom Freeway 7 gps tabletet.Az a gondom vele hogy az sd kártyáról nem települ fel egy navigáció sem.Ha a marketből telepítek fel valamit a belső memóriába teszi de ha átmásolom az sd-re/hely hiány miatt/akkor nem indul el.A Navigon esetében láttam egy furcsa dolgot,az apk telepítés után megkérdezte hova akarom tenni a cuccot.Én az sd kártyát választottam és kiírta hogy az ön készüléke operációs rendszere nem engedi az sd kártya használatát!
Erre tud nekem valaki valami információt nyújtani,hogy mi lehet a hiba?4.0.3 Android van rajta és nem rootolt,még kéthetes készülék az sd kártya fat32-re van laptopon formázva...
Előre is köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX