-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezlike1
csendes tag
DGery:
Az a baj hogy a kártyát extsd-nek nevezi és az SD-kártya törlése...akkor a belsőről törölne mindent mert azt nevezi sdcard-nal az extsd-nél csak leválasztani lehet!!!! -
lezlike1
csendes tag
Szevasztok,szép napot!
Vettem egy Modecom Freeway 7 gps tabletet.Az a gondom vele hogy az sd kártyáról nem települ fel egy navigáció sem.Ha a marketből telepítek fel valamit a belső memóriába teszi de ha átmásolom az sd-re/hely hiány miatt/akkor nem indul el.A Navigon esetében láttam egy furcsa dolgot,az apk telepítés után megkérdezte hova akarom tenni a cuccot.Én az sd kártyát választottam és kiírta hogy az ön készüléke operációs rendszere nem engedi az sd kártya használatát!
Erre tud nekem valaki valami információt nyújtani,hogy mi lehet a hiba?4.0.3 Android van rajta és nem rootolt,még kéthetes készülék az sd kártya fat32-re van laptopon formázva...
Előre is köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Linux kezdőknek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hegesztés topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest