Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
smkb
őstag
válasz
xylevi #26574 üzenetére
Szia,
Arra ugye figyeltél, hogy legyen 5v1,5-2A kimenete is, mert ha külső töltőre dugva akarod használni, töltés közben is, akkor az 1A kevés lesz (használat közben 1000ma felett teker), ghost touching stb anomáliák lesznek. Sok nagy külső akkunál sincs 2A kimenet, csak 1. (épp múltkor nézegettem ilyen mókákat dealextremen, és nem volt gyakori amin van 2A körüli is.) Amúgy egyébként, igen, az 1.5.5 alatt tényleg semmi negatívumot nem fedeztem fel már én sem, nagyon meg is lepett, hogy a sok bugtenger belpiaci modellek közt, ez mennyire stabil és semmiféle mókolt barkács romot nem igényel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- OLED TV topic
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Milyen egeret válasszak?
- Rendszergazda topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest