- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztrofotózás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
smkb
őstag
válasz
xylevi #26574 üzenetére
Szia,
Arra ugye figyeltél, hogy legyen 5v1,5-2A kimenete is, mert ha külső töltőre dugva akarod használni, töltés közben is, akkor az 1A kevés lesz (használat közben 1000ma felett teker), ghost touching stb anomáliák lesznek. Sok nagy külső akkunál sincs 2A kimenet, csak 1. (épp múltkor nézegettem ilyen mókákat dealextremen, és nem volt gyakori amin van 2A körüli is.) Amúgy egyébként, igen, az 1.5.5 alatt tényleg semmi negatívumot nem fedeztem fel már én sem, nagyon meg is lepett, hogy a sok bugtenger belpiaci modellek közt, ez mennyire stabil és semmiféle mókolt barkács romot nem igényel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest