Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
Toshiba AT300 16gb,100k 2év garival, tartozékok nélkül, vagy
80-85k 13hó gari, Asus transformer tf101 16gb, angol dokkoló, 10" notitáska, 8gb kari, érintőceruza, tablet tok.
Melyik legyen? Tök el vagyok bizonytalanodva. Tegra2 vs tegra3? Esetleg legyen mégis RK3066? Főleg böngészés és sd, hd filmek 720P-ig.
Komolyan mondom beleőrülök
A Cubetól indultam, a CC 9,7 majd a plus-on keresztül már itt tartok. Tudtam, hogy ez lesz, a végén sosem lesz tabletem.
Azt meg főleg nem gondoltam, hogy tegrás gép lesz. Annak azért örülök, hogy itt a nexus7 legalább orrva szájba elterjed a tegra3.Adjatok bele mindent.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A Cubetól indultam, a CC 9,7 majd a plus-on keresztül már itt tartok. Tudtam, hogy ez lesz, a végén sosem lesz tabletem.
Dr.NX